Arda2
Uzman
Hocam ReSize BAR nedir ne işe yarıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3060Ti kullanıyorum. Cyberpunk'ta Dogtown'da olan FPS droplar azaldı bende.Isınma konusun da yorum yapamam ancak ben de ReSize BAR açık kullanıyorum bir fark göremedim açıkçası. Ryzen 7 5800X3D işlemci ve 3080 Ti ekran kartım var. En yüksek ayarlar da Valorant da aldığım FPS 700 idi. Yine 700 alıyorum. GTA V5 2K Ultra grafikler de aldığım FPS değeri 130 civari idi yine 130 alıyorum belki de oyunlar ile alakalıdır bilemiyorum ancak işlemci ve ekran kartı ısılarım yine aynı değişen bir şey olmadı.
Bilgisayarını patlatmaz.
Ben 3060 Ti kullanıyorum. Cyberpunk'ta Dogtown'da olan FPS droplar azaldı bende.
Bilgisayarını patlatmaz.
Ben 3060 Ti kullanıyorum. Cyberpunk'ta Dogtown'da olan FPS droplar azaldı bende.
Laptop kullanıyorum ve 1070 olduğu için bir tık bana gitmez gibi geldi başta.
Isınma konusun da yorum yapamam ancak ben de ReSize BAR açık kullanıyorum bir fark göremedim açıkçası. Ryzen 7 5800X3D işlemci ve 3080 Ti ekran kartım var. En yüksek ayarlar da Valorant da aldığım FPS 700 idi. Yine 700 alıyorum. GTA V5 2K Ultra grafikler de aldığım FPS değeri 130 civari idi yine 130 alıyorum belki de oyunlar ile alakalıdır bilemiyorum ancak işlemci ve ekran kartı ısılarım yine aynı değişen bir şey olmadı.