Resmen yürürlüğe girdi: 1 yıl kullanılmayan cep telefonlarının iletişimi kapatılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CYBER SHADOW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu cihaz tam tamına 13 seneyi doldurdu ve bana ait kapalı kutu bandrollü güvenlik etiketi üstünde ve IMEI'li kayıtlı.

Eki Görüntüle 17871
Devletin bu cihaz üzerinde gözü var. Ona iyi bakın. Yoksa günün birinde yedek cihaz olarak kullanabilmek için çeşitli yasal işlemlerden geçerek yeniden açtırmanız gerekebilir. İleride bu kanun ile ilgili yeniden kendi lehlerine bir değişiklik yapıp yapmayacakları da belli olmaz.

Bu beyaz renk bir de bende siyah olanı var dı imeil kayıtlı sıfır ama kutu açıktı 550 TL'ye aldım 1300 TL'ye sattım.

Bende bunlardan daha fazlası var.

Her gün hepsine SIM kartı takıp çıkaracam.
Bende de birkaç tane daha vardı da hepsi kayboldu taşınınca.
Ben hiç birine sim kart takmayacağım çünkü bozuk ama oldu da bir gün, yedek telefon olarak yaptırıp kullanmaya karar verirsem, işte o zaman aklıma gelecek IMEI

İfadeler: 199
Nasıl? Benim ekranı kırık ama çalışır durumda bir telefonum var, bir seneyi doldurduğunda işe yaramayacak mı mesela? SIM yok içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…