Bu modeli o kadar çok almak istiyorum ki...Aha bende de ilk iPhone var. Acıklı günümüzdeyiz.
Eki Görüntüle 17881
Ama babam para israfı olarak görüyor
Bu modeli o kadar çok almak istiyorum ki...Aha bende de ilk iPhone var. Acıklı günümüzdeyiz.
Eki Görüntüle 17881
2013-2014'te HTC'de çalışıyordum. One cihazı gerçekten tasarımsal olarak zamanının ötesinde bir cihazdı.
Evet, şimdilik öyle görünüyor. Bununla ilgili kanunda bir değişiklik yapmaları lazım. Ama işi önce teknik açıdan halletmeleri gerekiyor.Çift SIM'li cihazlarda o zaman 1 yıl kullanılmayan SIM yuvasının IMEI'si devre dışı kalacak?
Bende de vardı bir ara. Şu an işyerinde.Aha bende de ilk iPhone var. Acıklı günümüzdeyiz.
Eki Görüntüle 17881
2 tane one modeli vardı. Biri açık griydi o kaybolanlardan biri...2013-2014'te HTC'de çalışıyordum. One cihazı gerçekten tasarımsal olarak zamanının ötesinde bir cihazdı.
Biliyorsunuz ki devlet 7 yıl sinyal alınmayan telefonları kapatıyordu iletişime. bu yıl 1 yıla düşecek diye söylentiler vardı, e-Devlet üzerinden resmi olarak hayata geçirildi.
Eki Görüntüle 17865
O ilk versiyondu sanırım. Bu fotoğraftaki daha güncel olanı diye hatırlıyorum.2 tane one modeli vardı. Biri açık griydi o kaybolanlardan biri...
Evet. Fotoğraftakinde en üstte ve biraz altında 2 kamera varken, o açık gri olanda bir tane kamera vardı daha eskiydi. Bu arada bu çalışıyor ama ekran gelmiyor.O ilk versiyondu sanırım. Bu fotoğraftaki daha güncel olanı diye hatırlıyorum.