Resmen yürürlüğe girdi: 1 yıl kullanılmayan cep telefonlarının iletişimi kapatılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CYBER SHADOW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Çift SIM'li cihazlarda o zaman 1 yıl kullanılmayan SIM yuvasının IMEI'si devre dışı kalacak?

Çift SIM'li cihazlarda o zaman 1 yıl kullanılmayan SIM yuvasının IMEI'si devre dışı kalacak?
Evet, şimdilik öyle görünüyor. Bununla ilgili kanunda bir değişiklik yapmaları lazım. Ama işi önce teknik açıdan halletmeleri gerekiyor.

Kayıtlı bir IMEI numarasına ait ikinci bir IMEI numaralı cihazın 2. IMEI numarası kullanılmasa bile inaktif duruma düşmemelidir diye. Bunu başarabilirler mı? Ne yalan söyleyeyim sanmam.

İfadeler: 442
O ilk versiyondu sanırım. Bu fotoğraftaki daha güncel olanı diye hatırlıyorum.
Evet. Fotoğraftakinde en üstte ve biraz altında 2 kamera varken, o açık gri olanda bir tane kamera vardı daha eskiydi. Bu arada bu çalışıyor ama ekran gelmiyor.

Bu sistemi, zamanında araştırmıştım, dünyada bizimle beraber 4-5 ülke daha uyguluyor. Hatta birini net hatırlıyorum Pakistan'dı.

IMEI kaydı tamamen saçma bir durumdur benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…