Yer
KARTAL/İSTANBUL
Biliyorsunuz ki devlet 7 yıl sinyal alınmayan telefonları kapatıyordu iletişime. bu yıl 1 yıla düşecek diye söylentiler vardı, e-Devlet üzerinden resmi olarak hayata geçirildi.

IMG_0085.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçmalıklar yoktur. Bırakın insanlar istediği cihazı istediği kadar kullansın veya kullanmasın. Bunun için neden devletten izin alalım?

Hem para ver bir telefona hem de 1 yıl kullanılmadı diye kapatılsın bende saçma buluyorum hep bir para koparma derdindeler.

Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçmalıklar yoktur. Bırakın insanlar istediği cihazı istediği kadar kullansın veya kullanmasın. Bunun için neden devletten izin alalım?!
Mevcut yönetim yüzünden. Halk "elini cebimden çek" demesini bilmiyor. Onu da geçtim zaten mevcut yönetim bize sürpriz yumurtadan çıkmadı, seçildi/hile hurda ile geldi, yıllardır da başımızdalar. Var olmaya devam ettikleri sürece de güzel haberler görmeyeceğiz.

Başka hangi ülkede böyle bir şey var ya?
Yok.

"Yurtdışı çıkış harcı" da aynı.

- Ülkeden çıkıyorsun, ödeme yap.

+ Neden? Uçak biletimi zaten satın aldım. Yapmam gereken başka bir ödeme kalmadı.

- Bana haraç ödemedin.

+ Bu mantıklı değil. Bunun karşılığında fiziksel ya da sosyal bir hizmet almıyorum.

- Sistem ile tartışma.

Yok.

"Yurtdışı çıkış harcı" da aynı.

- Ülkeden çıkıyorsun, ödeme yap.

+ Neden? Uçak biletimi zaten satın aldım. Yapmam gereken başka bir ödeme kalmadı.

- Bana haraç ödemedin.

+ Bu mantıklı değil. Bunun karşılığında fiziksel ya da sosyal bir hizmet almıyorum.

- Sistem ile tartışma.
Evet ya. O da çok saçma bir uygulama. Sadece benden aldıkları parayla yeni bir makam aracı almışlardır herhalde 🙁.