Eski sistemler kıymete bindi şimdi, sarı siteye yaz 3dfx voodoo fiyatlara bak. Bende 7900GTX var, 30'a koysam alıcı çıkar. Evde tutmaları boş sevgi değil yani :hehehe:
dgvoodoo2, benden bile eski ama hadi diyelim hayırlısı. Üzerinde "accelerator" diyen ne varsa kaçmak lazım. Ki 3DFX ayrı saçma bir şey, yanına 2D hızlandırıcı alman lazım. Sound blaster de ayrı tabii. Ne kötü zamanlarmış be.

dgvoodoo2, benden bile eski ama hadi diyelim hayırlısı. Üzerinde "accelerator" diyen ne varsa kaçmak lazım. Ki 3DFX ayrı saçma bir şey, yanına 2D hızlandırıcı alman lazım. Sound blaster de ayrı tabii. Ne kötü zamanlarmış be.
Soundblaster adamdır.

Hala da satılıyor onlardan.

2003.webp

Şu tarz bir setup kuracağım, umarım yakında sırf nostalji için. Babamda benzer bir setup vardı, garajı boşaltırken sattı.

Hala kullanıyorum, Creative ses kartı EAX desteği var. Eskiden Half-Life'da EAX A3D olduğu için ses hilesi gibi bir şey oluyor.

Eki Görüntüle 277992Eki Görüntüle 277991Eki Görüntüle 277990Eki Görüntüle 277989Eki Görüntüle 277988Eki Görüntüle 277993

O dönemler PSU'larda Thelmaltake-Zalman-Cooler Master zirve idi. Hele Zalman'lara bakıp iç geçirirdik çok pahalıydı. Cooler Master Real Power 450 watt aldım ama paraya kıyıp işte o ibreli işi görmüşsündür. Tek ondaydı.

Bu Setup'i sizin attiginizi gormesem bizim evdeki bilgisayar kullanmaya basladigim ilk setup sanardim. Bilgisayar harici tum cevre ekipmanlari falan ayni.

20 yıl öncesi işte, seninkisi ne kadarlık?

Son düzenleyen: Moderatör: