Detaylar
Kim cevapladı?Çekirdek indirin. (Çekirdeğin ismini Retroarch'dan aratmanız gerekir)
Rom'u indirin (oyunun dosyalarını içerir. "xx game rom" diye aratırsanız karşınıza çıkabilir.
Bios'u indirip kurun. (Bazı emulatörlerde ve çekirdeklerde gerekir, asıl oyun cihazının yazılım dosyası olarak bilinir.
Rom'u indirin (oyunun dosyalarını içerir. "xx game rom" diye aratırsanız karşınıza çıkabilir.
Bios'u indirip kurun. (Bazı emulatörlerde ve çekirdeklerde gerekir, asıl oyun cihazının yazılım dosyası olarak bilinir.
Core downloaderdan citrayı indirip indirdiğiniz oyunu load content kısmından seçin. Grafik ayarlarını Core settings>video kısmından yapabilirsiniz.
Çekirdek sistem dosya indirici kısmında citra yı bulamadım.
Çekirdek indirin. (çekirdeğin ismini RetroArch'dan aratmanız gerekir)
ROM'u indirin (oyunun dosyalarını içerir. "xx Game ROM" diye aratırsanız karşınıza çıkabilir.
BIOS'u indirip kurun. (bazı emulatörlerde ve çekirdeklerde gerekir, asıl oyun cihazının yazılım dosyası olarak bilinir.
RetroArch da cekirdeği bulamadım.
Dosya Ekleri
Çekirdek sistem dosya indirici kısmında citra yı bulamadım.
RetroArch da cekirdeği bulamadım.
Online uptaderdan Core'ları güncelleyip tekrar deneyin.
Online uptaderdan Core'ları güncelleyip tekrar deneyin.
Denedim ama citra gözükmüyor.
Citrayı APK olarak kurmayı deneyebilirsiniz https://citra-emulator.com/download/android/
iOS 18.4 yüklü iPhone 13 kullanıyorum APK sadece bildiğim kadarıyla Android X86 ve macOS cihazlara kuruluyor diye biliyorum.
iOS 18.4 yüklü iPhone 13 kullanıyorum APK sadece bildiğim kadarıyla Android X86 ve macOS cihazlara kuruluyor diye biliyorum.
Doğrudur hocam Android sandım telefonunuzu. Maalesef iOS için RetroArch'ta 3DS emulatoru yok (JIT kurmadığınız sürece)
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-