Lian Li O11D EVO'nun beyaz kasasına sahibim. 3 tane yana, 3 tane alta, 1 tane de anakartın yanındaki boşluğa olmak üzere 7 tane fan takacağım. Hangileri reverse, hangileri normal olmalı? Ona göre fan alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?mrzaknafein 16
Başarılı
AİO mu kullanacaksınız? Evetse kaç fanlı.
3 fanlı olacak o da, 420mm yani.
Alt ve yan kısımlar içeri hava üfleyecek, oralara toplam 6 adet reverse alacaksınız. Arka kısma 1 adet düz akacaksınız. AIO'nun kendi fanları vardır zaten.
Hocam çok teşekkür ederim ama tam anlamadım aio'nun ne olduğunu. Sıvı soğutucu'dan bahsetmiyor muyuz?Alt ve yan kısımlar içeri hava üfleyecek, oralara toplam 6 adet reverse alacaksınız. Arka kısma 1 adet düz akacaksınız. AIO'nun kendi fanları vardır zaten.
kompetankedi 97
Bilgin
Hocam çok teşekkür ederim ama tam anlamadım AiO'nun ne olduğunu. Sıvı soğutucu'dan bahsetmiyor muyuz?
AiO all in One demek, hocam. Direkt hazır gelen sıvı soğutucular için deniliyor. Bir de bu boruları elle yaptığımız var.
AIO=Sıvı soğutma. All in One Liquid Cooler örneğin.Hocam çok teşekkür ederim ama tam anlamadım aio'nun ne olduğunu. Sıvı soğutucu'dan bahsetmiyor muyuz?
Tamam o zaman doğru anlamışım. Üst panele 420mm radyatör, kalan kısımlara 140mm fanlar olacak. Teşekkür ederim herkese.