Ömür boyu lisans iyi ama 1 yıl güncelleme desteği süresiz olsa çok daha iyiydi bu fiyat yine de uygun. Firma yeni sürümler için tekrardan lisans almak isteyenlere uygun sunacağını beyazn ediyor sitesinde.

Revo Uninstaller Pro veya Revo registry cleaner Pro'nun en son sürümünü kullanmak istiyorsanız, lisansınızı yenilemeniz (ve yeni bir seri numarası almanız) gerekir. Yenileme fiyatınıza önemli indirimler uygulanacaktır.
Ben bulkcrape geçtim 1 senedir kullanıyorum. Revodan bir farkını görmedim ikisi de aynı işi yapıyor ve bulkcrap ücretsiz ve açık kaynak kodlu...

Ömür boyu lisans iyi ama 1 yıl güncelleme desteği süresiz olsa çok daha iyiydi bu fiyat yine de uygun. Firma yeni sürümler için tekrardan lisans almak isteyenlere uygun sunacağını beyazn ediyor sitesinde.

Revo Uninstaller Pro veya Revo registry cleaner Pro'nun en son sürümünü kullanmak istiyorsanız, lisansınızı yenilemeniz (ve yeni bir seri numarası almanız) gerekir. Yenileme fiyatınıza önemli indirimler uygulanacaktır.

IDM N11 üzerinden 100 TL indirim çeki + Nays ile 490 TL'ye aldım lacivert bilgisayardan yetkili TR satıcısı. E-posta adresim sisteme kayıt oluyormuş lisans key kaybolsa daha iyi bu konuda çok iyi firma.

Revo Pro ise çok başarılı buldum Free'ye çok daha iyi özellikleri.

Nays çifte iade kampanyası son gün bugün 490 TL'ye almak için N11 kuponlarını takip edip 100 TL olanı almanız yeterli ana menüden.

Ben bulkcrape geçtim 1 senedir kullanıyorum. Revo'dan bir farkını görmedim ikisi de aynı işi yapıyor ve bulkcrap ücretsiz ve açık kaynak kodlu...

Pro versiyonu bayağı iyi deneyimleyin derim.

2 sene önce 50 TL'ye aldım hala duruyor.

2 sene önceki son sürümde kullanıyorsunuz değil mi ömürlük lisans çünkü?

Nays çifte iade kampanyası son gün bugün 490 TL'ye almak için N11 kuponlarını takip edip 100 TL olanı almanız yeterli ana menüden.

Pro versiyonu bayağı iyi deneyimleyin derim.

2 sene önceki son sürümde kullanıyorsunuz değil mi ömürlük lisans çünkü?

Ömürlük lisans. Evet.

Şu yazılım sudan ucuz bayağı işlevli çıktı demek ki alınır mış ama Wise Care 365 için hak veriyorum 1170 TL gereksiz maliyet ve Windows dosyalarını silip mavi ekran sorunları yaratabiliyor. Revo ise düzgün temizleme aracıda var içinde daha işlevli 259 TL'ye fazlasıyla iyi program ömür boyu üstüne.

Cepte para sıkıntısı var mı? Yok ise 256 TL hiçbir şey.
Şu an ben 1 tane aldım. Normalde geek kullanıyordum fakat indirimi senin sayende gördüm. Aynı şekilde IDM için gelse anında alırım.

Aldım fazlaca memnunum extra dosya ve gereksiz Windows arama dosyaları, eklentileri temizleme özelliğide iyi çalışıyor CCleaner ve benzeri programlar gibi mavi ekran yaratacak önemli dosyalara dokunmuyor. Microsoft PC Manager ile birlikte fazlaca yeterli üstüne temp dosyları ve disk temizleme kişisel yapıldımı bilgisayar tertemiz olur.

Aldım fazlaca memnunum extra dosya ve gereksiz Windows eklentileri temizlemesi özelliğide iyi çalışıyor CCleaner ve beneri programlar gibi mavi ekran yaratacak öenmli dosyalara dokunmuyor.

Benim yıllardır kullandığım program. İmkanım olsa portable sürümünü alacaktım.

Şu yazılım sudan ucuz bayağı işlevli çıktı demek ki alınır mış ama Wise Care 365 için hak veriyorum 1170 TL gereksiz maliyet ve Windows dosyalarını silip mavi ekran sorunları yaratabiliyor. Revo ise düzgün temizleme aracıda var içinde daha işlevli 259 TL'ye fazlasıyla iyi program ömür boyu üstüne.
Tam aksine, sonradan fikrim değişti. Wise içinde veri kurtarma var, eğer sınırlandırma yoksa 1.000 TL'ye iyi sayılır.
Bu ise klasik uygulama kaldırıcı...

Tam aksine, sonradan fikrim değişti. Wise içinde veri kurtarma var, eğer sınırlandırma yoksa 1.000 TL'ye iyi sayılır.

Wise mavi ekran sorunu yarattı sebebine incediğimde Windows dosyalarını silmiş onarmak zorunda kaldım düzeldi bu yüzden iyi özellikleri olsa da önermiyorum ama sen programlardan pek anlamıyorsun yanıltıcı yorumların var.

Benim yıllardır kullandığım program. İmkanım olsa portable sürümünü alacaktım.

Ben de uzun yıllardır Free kullanırdım.

Wise mavi ekran sorunu yarattı sebebine incediğimde Windows dosyalarını silmiş onarmak zorunda kaldım düzeldi bu yüzden iyi özellikleri olsa da önermiyorum ama sen programlardan pek anlamıyorsun yanıltıcı yorumların var.
Wise içindeki veri kurtarma da herhangi bir sınır var mıydı? Linux tarafında olduğum için bu programlara pek ihtiyaç duymadım, belki düşüncelerim yanlış olabilir.

Wise Care firması iade talebimi anında yerine getirdi güvenilr firma 60 gün iade sözlerini yerine getiriyor bu konuda güvenilir firma ama dediğim gibi mavi ekran sorunu yaratması dışında başarılı denebilir.

Wise içindeki veri kurtarma da herhangi bir sınır var mıydı? Linux tarafında olduğum için bu programlara pek ihtiyaç duymadım, belki düşüncelerim yanlış olabilir.

Veri kurtarma olayını hiç incelemedim ama bence önemli dosyaları sildiği için kullanılmamalı bunun yerine PC Manager Microsoft'un programı daha iyi.

Wise Care firması iade talebimi anında yerine getirdi güvenilr firma 60 gün iade sözlerini yerine getiriyor bu konuda güvenilir firma ama dediğim gibi mavi ekran sorunu yaratması dışında başarılı denebilir.
Hocam, mavi ekran yapanları kullanmazsın, olur biter. Eğer veri kurtarma iyiyse, sadece onu kullanırsın. Ben bulamadım o fiyat segmentinde iyi veri kurtarma.