Yazdıklarınızın tamamını okumadım. Ancak yazının ilk kısmı sandığınız gibi bir durum değil. Konu tamamen mmr ile alakalı.
İkinci olarak, Custom skin kuracaksanız o skine sahip olmanız gerekiyor. Örneğin shockblade Zed'e sahipseniz, rastgele bir siteden örnek veriyorum Runeforge'dan istediğiniz shockblade varyantını indirip kullanabilirsiniz. Ancak o skine sahip değilseniz, bu ban sebebi oluyor. Zamanında ben de bu yüzden ban yemiştim. Ticket açtığımda bana Custom skin kullanımının tek başına ban sebebi olmadığını fakat kullanılan skinin hesapta bulunması gerektiğini söylemişlerdi.

Default skinin üstüne kurarım ben de. Demokraside çareler bitmez. Ayrıca mmr sistemi tamamen yalan. Bunu @Zeitnot da açıklayabilir. Duo girdiğimizde de tek girdiğimizde de aynı şey oluyor. Lane kazansak da sonradan takım yüzünden kaybediyoruz.

:D ARAM demeyi nasıl unutmuşum harbiden. Orada da sürekli peeling Support oynayan 10 IQ e-girl sorunu ile uğraşılır bir tek. Gerisi güzel. Bir de arena var. Orada keyifli. Ben arena takılıyorum. Bu oyunun derecelisi 2020'de bitti. Oynayanda kalmamış fazla.

Orası da şimdi KDA dogları ile dolu. Adam Samira alıp herkesi önden yolluyor herkes ölünce dalıyor r basıyor penta attım diye seviniyor.

Default skinin üstüne kurarım ben de. Demokraside çareler bitmez. Ayrıca mmr sistemi tamamen yalan. Bunu @Zeitnot da açıklayabilir. Duo girdiğimizde de tek girdiğimizde de aynı şey oluyor. Lane kazansak da sonradan takım yüzünden kaybediyoruz.

Default skin gerektiren kostümleri istediğiniz gibi oynayabilirsiniz zaten sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

MMR diye bir şey yok, takımına maymun atmadan bitmiyor o oyun.

1769119608874.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim MMR'ım lose streak yaptığım için düşük şu an, takımıma iyi adam atması gerekirken attıkları bunlar, MMR sistemi düzgün çalışsa Win alırdım.

Biraz uykum var, kısa tutacağım.

Ben daha 4 gun once West fresh acc kasarken dia2ye kadar hiç lose almadan geldim. Dia2'de karsıya Master 300-400 LP arası, gecen sezon 600-800LP arası bitiren herifleri atıyor, benim yanımdaki 4 dog dia-Master arası stuck elemanlar. Oyun senin kazanmanı istemiyor zaten. Bilerek yanına 4dog karsıya gecen sezon 800LP bitiren herifleri atıyor. Kazanırsan yavas yavas senin takımınada adam akıllı herifler(?) geliyor,karsıyada yine aynı herifler geliyor. Kazanamazsan yavas yavas seni asagı cekiyor oyun. Anlatabildim mi emin degilim uykum var ancak mmr sistemi boyle isliyor. Oyunu S5'ten beri oynuyorum kac kere chall oldum bilmiyorum. Maalesef gercek. Keske olmasaydı ritonun lanet matchmakingi. İnan bende senin kadar lanet ediyorum su sistemden.

Biraz uykum var, kısa tutacağım.

Ben daha 4 gun once West fresh acc kasarken dia2ye kadar hiç lose almadan geldim. Dia2'de karsıya Master 300-400 LP arası, gecen sezon 600-800LP arası bitiren herifleri atıyor, benim yanımdaki 4 dog dia-Master arası stuck elemanlar. Oyun senin kazanmanı istemiyor zaten. Bilerek yanına 4dog karsıya gecen sezon 800LP bitiren herifleri atıyor. Kazanırsan yavas yavas senin takımınada adamakıllı herifler geliyor(?),karsıyada yine aynı herifler geliyor. Kazanamazsan yavas yavas seni asagı cekiyor oyun. Anlatabildim mi emin degilim uykum var ancak mmr sistemi boyle isliyor. Oyunu S5'ten beri oynuyorum kac kere chall oldum bilmiyorum. Maalesef gercek. Keske olmasaydı ritonun lanet matchmakingi. İnan bende senin kadar lanet ediyorum su sistemden.

Kısa tutacagım dedim yine yazmısım :D

Benim MMR'ım lose streak yaptığım için düşük şu an, takımıma iyi adam atması gerekirken attıkları bunlar, MMR sistemi düzgün çalışsa Win alırdım.

Ayrıca bir tavsiye vereyim. Mumkunse sezon baslar baslamaz soloq grind atma. 1-2 hafta gecsin oyle grindla.