Sistemin olayı o zaten, seni sinir ederek oyunda tutmaya çalışıyor. Solo ve duo oynarsan yine rezil ediyor oyun.

Wild Rift'te genellikle adc oynamayı tercih ediyorum, genellikle solo girerim denk gelirse duo girerim ama bu oyun kazanmamı istemeyince tüm tuşlara basıyor. 😂
Bazen maç sonu ekranda hasara bakıyorum, adc ile 70-80k vurmuşum dâhâ napıyım diyorum, Riot işte.
Bir şekilde ustat ligine mi ne çıkmayı başardım, 30 küsür yıldız var, saldım artık kazanma muhabbetini.

Arkadaş haksız sayılmaz. Kaba olmak istemem ancak TR gibi top5'te olmayan serverde oynuyorsunuz. Kendinizi ortalama oyuncu olarak görüyorsanız, diamond altı eloda oynamamanız lazım. Eğer dia elodan düşük iseniz ortalama altısınızdır. Artık Win basına 30 LP ustune double LP olayı geldi. TR gibi serverda elo atlamak zaten kolaydı daha da kolaylastırdılar.

Arkadaş haksız sayılmaz. Kaba olmak istemem ancak TR gibi top5'te olmayan serverde oynuyorsunuz. Kendinizi ortalama oyuncu olarak görüyorsanız, diamond altı eloda oynamamanız lazım. Eğer dia elodan düşük iseniz ortalama altısınızdır. Artık Win basına 30 LP ustune double LP olayı geldi.Tr gibi serverda elo atlamak daha da kolaylastı

Sen hiç 1 Win üstüne 5 lose aldın mı? Dışarıdan bakıp konuşmak kolay.

Sen hiç 1 Win üstüne 5 lose aldın mı? Dışarıdan bakıp konuşmak kolay.

Peki sen hiç west'te oynarken, chall olmana son 19 LP kalmısken oyun sana 18 LP verip istemeyerek zorla son macına tıklayıp lose aldıktan sonra hic dia3'e dustun mu? Dısarıdan bakıp konusmak kolay.

Peki sen hiç West'te oynarken, chall olmana son 19 LP kalmısken oyun sana 18 LP verip istemeyerek zorla son macına tıklayıp lose aldıktan sonra hiç dia3'e dustun mu? Dısarıdan bakıp konusmak kolay.

Daha sonrasında fresh acc alıp tekrar chall oldum orası ayrı. Anlatmak istedigim senden daha kotusunu yasayan her zaman vardır. Tanıdıgım top10'da olan arkadasım vardı. Hiç durmadan tum gun boyunca soloq grind atıyordu 1782 LP kasmıstı. 3 gun sonra leaderboarda baktıgımda GM'ye kadar dusmus, 900 LP civarı kaybetmis. Zaten chall olduktan sonra kaybedince 25,26 LP goturuyor kazanınca 17,18 sanslıysan 19 LP veriyor. Zaten boyle dustukten sonra o carı salıp tekrar fresh acc kasıyorlar.

Son düzenleme: