Erpol

Başarılı
Laptopa riser ile USB üzerinden ekran kartı takmak istiyorum. Çıkışına da monitör bağlamak istiyorum. Laptopun kendi ekranını kullanmayacağım. Bu mümkün mü var mı böyle bir şey?

En az Thunderbolt 3 çıkışı olmalı. Kimisi NVMe girişten bağlıyor tabii o şekilde veri kaybı çok oluyor. Yani veriyolu güçlü bir Thunderbolt girişi olmalı o kart darboğaza girmeden çalışabilsin.

Laptopa riser ile USB üzerinden ekran kartı takmak istiyorum. Çıkışına da monitör bağlamak istiyorum. Laptopun kendi ekranını kullanmayacağım. Bu mümkün mü var mı böyle bir şey?
Mümkün ama USB portları kullanılmaz. Bant genişliği çok yüksek veriyolları ile bağlanırsa belki.

USB olmaz, ThunderBolt veya PCIE ile yaparsın. 4X Bandın olur nvmE'den bağlarsan.

USB ile olmaz, Thunderbolt ile olur.

Yurtdışından aldığım ürün var ilgilenirseniz
• Model: R43SG
• Bağlantı: M.2 (Key M)
• Arayüz: PCIe 3.0 x4/x16
• Bant genişliği: 32 Gb/s
• Kutu içeriği: R43SG adaptör + PCIe riser kablosu

Merhabalar, halen duruyor mu?

Son düzenleme: