Ritalin nasıl yazdırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 930
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Yüksek dozda kafein emin ol ki ilaçtan iyidir. Kafein hapı al tanesi 200mg kafein içeriyor. Ayrıca pre workout da kullanabilirsin.

Eğer gün içinde güzel güzel çalışabiliyorsan gerçekten buna gerek yoktur. Lütfen biraz rahatla ve işleri akışına bırak.

Beynin de bedenin gibi gün içinde çalıştıkça elbette yorulacak. Ritalin'in bu konuda sana uzun süreli fayda sağlaması mümkün bile değil. Ritalin ve concerta Dehb'li hastalar için tasarlanmış ilaçlar. Onlar dopamin eksikliği yaşıyorlar ve bunu yapabilmeleri için ilaçlara ihtiyaçları var.

Dopamin salgısında sorun olmayan biri için bu ilaçlar ilk başlarda keyifli ve etkili olabilir çünkü bedava dopamin beyin için baldan tatlıdır. Ama ilacı bıraktığında ya da ara verdiğinde beynin çoktan yüksek doz dopamine alıştığı için eksiklik çekmeye başlayacak ve bu sefer hiçbir şeye odaklanamayacaksın. Böyle olunca da artık normal çalışabilmek için bile ritalin kullanman gerekecek ve bu süreç sınav hazırlığında seni daha çok yıpratacak.

Uzun vadede faydadan çok zararı olacağı kesin. Kısa vadede ise aradığını bulman mümkün değil.
Öte yandan ders çalışmaya devam ettikçe, odaklandıkça beynin bu konuda daha da gelişecek ve işler kolaylaşacak. Bu yüzden yılmadan ve akşamları olan yorgunluğu doğal olarak kabul ederek yola devam et. Zaman içinde her şey daha iyi olacak.

Ben 11. sınıfım bu dediklerine aşırı yakın şeyler yaşıyorum. Çözümü ise sert kahvelerde ve homidigırtlak tatlı yemekte buldum. Zaten kilo verilir, kahve bırakılır. Seni mutlu edecek ve sana enerji verecek yöntemleri dene olmadı ilaç yazdırırsın. Önce doğal yöntemleri test et.

DEHB hastası değilseniz zaten DEHB hastalarında olduğu gibi bir etki yaratmaz, çok istiyorsanız kafein alın bi' türk kahvesi yapın için.

Dopamin bağımlılığı vardı bende zaten. Daha 3 aydır ders çalışıyorum.

Mevzu mekan değil hocam. İlerleyen saatlerde bir odaklanma problemi yaşanıyor. Gece saatleri gibi. Uyku düzenim de iyidir.

Bu normal zaten. O yüzden sabahın köründe ders etüt koyuyorlar. Kahve iç, etki etmiyorsa yat uyu. Çalışma düzenini sabah saatlerine kaydırırsan daha çok verim alırsın.

Bence çok yanlış yere açmışsın bu konuyu. Burada asla istediğin cevabı alamayacaksındır tam tersi herkes yargılamayla ve eleştiriyle yaklaşacaktır, herkes kendi bildiği şeyin en doğru olduğunu söyler çünkü bu ve bu gibi yerlerde. Bizzat bir doktorla ya da bilen başka birisiyle konuşmanda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…