Exclaubb12
Başarılı
İtopya indirimiyle mouse alacağım. StealSeries Rival 3 ve Logitech G102 modellerini buldum. Sizce hangisi daha mantıklı yada bu fiyat bandında daha mantıklı bir öneriniz var mı?
Hangisi daha kötü karşılaştırması mı bu? Daha iyi bir öneri kesinlikle gelecektir, beklemeni öneririm.İtopya indirimiyle mouse alacağım. StealSeries Rival 3 ve Logitech G102 modellerini buldum. Sizce hangisi daha mantıklı yada bu fiyat bandında daha mantıklı bir öneriniz var mı?
Hocam Rival 3 genel olarak neden önerilmiyor? Ben 1 senedir kullanıyorum da herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Kronik sorunu falan mı var?
LOD ve scroll problemi var.Hocam Rival 3 genel olarak neden önerilmiyor? Ben 1 senedir kullanıyorum da herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Kronik sorunu falan mı var?
İtopya indirimiyle mouse alacağım. SteelSeries Rival 3 ve Logitech G102 modellerini buldum. Sizce hangisi daha mantıklı ya da bu fiyat bandında daha mantıklı bir öneriniz var mı?
1000-1200 civariBütçe nedir? Lütfen ikisindende uzak dur. Ayrıca G102'yi hangi üstün zeka 1000TL yaptı?