RK R75 yerine MCHOSE G75 Pro almak mantıklı mı?

Eğer wired/wireless dışında araad böyle gerçekten büyük bir kalite farkı yoksa elimdeki RK'nin switchler ve genel kalitesi MCHOSE'ye göre çöp seviyesinde kalmıyorsa çok sıkıntı yok gibi. Ha derseniz ki aradaki fark gerçekten büyük iade edip MCHOSE'ye geçiş sağlarım. Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim bu arada hocalarım.

PCB ile kasa arasina ekstra gasket koyuluyor, hissiyat daha da yumusak oluyor ses daha "thock" oluyor.

Benim hatam kusura bakmayin, gormemisim. O zaman yine wired/wireless farki gibi sanki.

Switch kalitesini de hesaba katarsak her türlü MCHOSE alır.

Switch kalitesini de hesaba katarsak her türlü MCHOSE alır.
MCHOSE'nin beni korkutan yanı İngilizce Q diziliminde olması, enter tuşu küçük vb. Daha önce hiç böyle bir klavye kullanmadım ama normal Türkçe Q klavyede tuşların yerlerini ezberim sıkıntı yaratır mı?

Hocam bu biraz kişisel tercih. Laptop setup a sahibim şuan ve kablo kirlilik yapıyor. Mchose nin switchleri hem kaliteli hem de sesi çok güzel. Keycapleride çok güzel gradient ve pürüzlü bi yapısı var diye biliyorum. O yüzden kendim Mchose tercih ettim.

Ben şu an e yooso Z11 kullanıyorum. Q klavye dizilimine sahip. 1 hafta içinde alıştım şahsen.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum cevapların ve yardımın için.
Biri kablolu biri kablosuz. Bence kablosuz opsiyonu her zaman iyidir.
Aynı şekilde sana da teşekkür ederim hocam.

ANSI ISO'dan daha iyi bence. Bence uzun sure ANSI kullandim, ama ISO'ya gecince ve ozellikle US layout'a gecince klavye gercekten ANSI + US layout'a gore yapilmis gibi hissettiriyor. Kodlama vs. ile ugrasiyorsan asiri rahat.

Ne yaptınız hocam? Mchose bugün elime geçti ve kesinlikle tavsiye ederim. Çok zevkli bir klavye.

Yazı yazarken zevkten 4 köşe oluyorum.

Ne yaptınız hocam? Mchose bugün elime geçti ve kesinlikle tavsiye ederim. Çok zevkli bir klavye.

Yazı yazarken zevkten 4 köşe oluyorum.
Bu modelin farklı keycaps modelleri var. Ancak hepsinde aynı switch kullanılıyor değil mi? Hepsinin birbirinden farkı sadece keycaps renkleri midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…