Eğer wired/wireless dışında araad böyle gerçekten büyük bir kalite farkı yoksa elimdeki RK'nin switchler ve genel kalitesi MCHOSE'ye göre çöp seviyesinde kalmıyorsa çok sıkıntı yok gibi. Ha derseniz ki aradaki fark gerçekten büyük iade edip MCHOSE'ye geçiş sağlarım. Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim bu arada hocalarım.

Eğer wired/wireless dışında araad böyle gerçekten büyük bir kalite farkı yoksa elimdeki RK'nin switchler ve genel kalitesi MCHOSE'ye göre çöp seviyesinde kalmıyorsa çok sıkıntı yok gibi. Ha derseniz ki aradaki fark gerçekten büyük iade edip MCHOSE'ye geçiş sağlarım. Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim bu arada hocalarım.
Hocam bu biraz kişisel tercih. Laptop setup a sahibim şuan ve kablo kirlilik yapıyor. Mchose nin switchleri hem kaliteli hem de sesi çok güzel. Keycapleride çok güzel gradient ve pürüzlü bi yapısı var diye biliyorum. O yüzden kendim Mchose tercih ettim.

MCHOSE'nin beni korkutan yanı İngilizce Q diziliminde olması, enter tuşu küçük vb. daha önce hiç böyle bir klavye kullanmadım ama normal Türkçe Q klavyede tuşların yerlerini ezberim sıkıntı yaratır mı?

Ben şu an e yooso Z11 kullanıyorum. Q klavye dizilimine sahip. 1 hafta içinde alıştım şahsen.

Hocam bu biraz kişisel tercih. Laptop setup a sahibim şuan ve kablo kirlilik yapıyor. Mchose nin switchleri hem kaliteli hem de sesi çok güzel. Keycapleride çok güzel gradient ve pürüzlü bi yapısı var diye biliyorum. O yüzden kendim Mchose tercih ettim.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum cevapların ve yardımın için.
Biri kablolu biri kablosuz. Bence kablosuz opsiyonu her zaman iyidir.
Aynı şekilde sana da teşekkür ederim hocam.

MCHOSE'nin beni korkutan yanı İngilizce Q diziliminde olması, enter tuşu küçük vb. Daha önce hiç böyle bir klavye kullanmadım ama normal Türkçe Q klavyede tuşların yerlerini ezberim sıkıntı yaratır mı?
ANSI ISO'dan daha iyi bence. Bence uzun sure ANSI kullandim, ama ISO'ya gecince ve ozellikle US layout'a gecince klavye gercekten ANSI + US layout'a gore yapilmis gibi hissettiriyor. Kodlama vs. ile ugrasiyorsan asiri rahat.

Ne yaptınız hocam? Mchose bugün elime geçti ve kesinlikle tavsiye ederim. Çok zevkli bir klavye.

Yazı yazarken zevkten 4 köşe oluyorum.