1577

Uzman
Makaleler
2
1716372992108.webp

Burada MIC UP oyununda birine küfür vs. ettiğimi söylemiş ama dün MIC UP'da sadece bir elemanla sohbet edip oyundan çıkmıştım.

Ban yememe sebep olan hareketleri dün yapmışım ama banı bugün yedim. 1-2 günlük bir ban vermek yerine direkt hesap silinmiş ve bu karar için ise oto moderasyon kullanılmış.

Hesapta bununu dışında hiç banım yok ve Roblox desteğine yazdım ama bana bu kararın doğru olduğu ve geri çevirmeyeceklerini söylediler. Ayrıca 30 gün sonra da hesap kalıcı olarak siliniyor. Hesapta baya robux ve robuxla alınmış avatarlar, eşyalar ve oyunlar var. En kötüsü ise hesapta bir sürü eski popüler oyunlarda rozet ve eşyalarımın olması. Bu eşyalar hiç bir şekilde bir daha alınamıyor.

Ne yapabilirim? Roblox, af yazımı da reddetti ve tek bir af yazısı yazılabiliyormuş. Herhangi bir taktik falan var mıdır?

Son düzenleme:
Hesabınız bu kadar değerliyse toksiklik yapmayacaktınız, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Muhtemelen yazı yazsanız da bundan sonraki yazılan tüm yazıları otomatik reddederler. Üstüne bir bardak soğuk su içebilirsiniz.

Hesabınız bu kadar değerliyse toksiklik yapmayacaktınız, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Muhtemelen yazı yazsanız da bundan sonraki yazılan tüm yazıları otomatik reddederler. Üstüne bir bardak soğuk su içebilirsiniz.
Tek sorun şu ki: Hesapta ne geçmiş toksiklik kaydı var, ne de bana toksiklik yaptınız dediği yerde toksiklik yapmışlığım var. Neyse artık, 2015'de kurulmuş hesabı böyle kaybetmek istemezdim.

Oyunun durduk yere banlayacağını da düşünmüyorum. Şöyle düşünün: Bir oyun, oyuncusunu neden durduk yere banlasın? Hesabınızı daha önce başka birisine vermiş miydiniz?
Hayır, vermedim. Ayrıca durduk yere de banlamış denemez. Oyunda olduğum an bir şey yapmışım diyor. Direkt düz ban yedin yazmıyor. Orada verdiği saatler oyunda olduğum saatler. Türkiye saatiyle akşam 7 civarları.

Hocam ben en az 5 defa toksiklik 1 defa Robux satın almaktan ban yedim ama hepsi 2-3 gün sürdü. Kalıcı hesabım falan silinmedi. Küfürler ağır olmasına rağmen. Siz daha önce hiç bir şey yapmadıysanız ve tek seferde ban yedi iseniz cidden çok ağır şeyler söylemişsiniz demektir. Destek bile yardım etmiyor ise yapacak bir şey yok.

Geçmiş olsun hocam benimde 2017'de açılmış hesabım var insanlara zenci zenci diye bağırıyordum nede olsa 1,2 günlük ban atıp açarlar diye hesap silinme gibi bir risk taşıdığını şimdi öğrendim. Ama ben bunca yaptığım şeye rağmen uyarı bile almadım. Sizin hesabınıza çok yazık olmuş tekrardan geçmiş olsun diyorum soğuk bir su için o banın açılıcağını sanmıyorum.

Oyunun durduk yere banlayacağını da düşünmüyorum. Şöyle düşünün: Bir oyun, oyuncusunu neden durduk yere banlasın? Hesabınızı daha önce başka birisine vermiş miydiniz?
Hocam haklısınız da Roblox bi araştırın nasıl ban atıyor atmıyor. “A” yazıp ban Yiyen var.