Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roblox gibi bir oyunla yer yerinden oynamaz, Instagram ile zaten tepkiler başladı.

Bence YouTube falan yasaklanırsa olaylar patlar.

YouTube'a yapmaları yemez Roblox'ta yer yerinden oynar evet Instagram gibi patlamaz seveni olduğu kadar sevmeyende var umursanmaz ama YouTube'da ise o zaman işler karışır o kesin YouTube WhatsApp Spotify olabilir Steam bunlarda patlar.

Eninde sonunda ucu bize de dokunacak. Şu an öyle olabilir ama gün geldiğinde hepimşz bir şekilde bir şeylerden yasta olup mahrum kalacağız. Aksini iddia ediyorsunuz demedim ama söylemek istedim.
Umurumda değil umarım her şeyi yasaklarlar. Nefes vergisi de gelmeli.

YouTube'a yapmaları yemez Roblox'ta yer yerinden oynar evet Instagram gibi patlamaz seveni olduğu kadar sevmeyende var umursanmaz ama YouTube'da ise o zaman işler karışır o kesin YouTube WhatsApp Spotify olabilir Steam bunlarda patlar.
Bugün instagram'ı yasaklayan, dün wikipedi'yi yasaklayan neden YouTube'u yasaklamasın?

Sadece Youtube'un alternatifi yok. Diğerlerinin hepsinin güzel alternatifi var.

İnstagramı yasaklayan YouTube'u da gayet yasaklar. Bekleyin ve görün.

Umurumda değil umarım her şeyi yasaklarlar. Nefes vergisi de gelmeli.
Sana kalp atış vergisi gelsin kardeşim.

Instagram'ı kapatanlar bunu da yapar merak etme ben Instagram'ın bu kadar kapalı kalabileceğini düşünmedim onu da geçtim, tamam bu kapatma olayı bir süre daha devam edecek ama eninde sonunda halk patlayacak bunu da söylüyorum bir yere kadar tahammül ederler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.