Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Instagram'ı kapatanlar bunu da yapar merak etme ben Instagram'ın bu kadar kapalı kalabileceğini düşünmedim onu da geçtim, tamam bu kapatma olayı bir süre daha devam edecek ama eninde sonunda halk patlayacak bunu da söylüyorum bir yere kadar tahammül ederler.

Bu kapatma olayı bir balon gibi patlayacak onu da söyleyeyim evet halk şu an sesini çıkarmıyor ama iş YouTube'da dokunsun veya da Twitera'da yasak gelirse o zaman görün bakalım nasıl açacaklar geri şu anlık tamamen show yapıyorlar halkı test ediyorlar susar mı susmaz mı ama bizimkiler şu ana kadar her şeye sustu.

Bu kapatma olayı bir balon gibi patlayacak onu da söyleyeyim evet halk şu an sesini çıkarmıyor ama iş YouTube'da dokunsun veya da Twitera'da yasak gelirse o zaman görün bakalım nasıl açacaklar geri şu anlık tamamen show yapıyorlar halkı test ediyorlar susar mı susmaz mı ama bizimkiler şu ana kadar her şeye sustu.
Herkes sustuğu için devam ediyorlar zaten. Yakında çıkışlar kapatılırsa hazır olun yani. Kuzey Kore oluyoruz.

Düşünmüyor değilim acaba vpn uygulaması açıp buradan tanıtıp kişisel bilgileri çaldıktan sonra başka şirketlere satsam.

Bugün Instagram'ı yasaklayan, dün Wikipedi'yi yasaklayan neden YouTube'u yasaklamasın?

Yasaklar zaten 4 gözle bekliyorum çünkü ona da sıra gelecek belki de geldi.

Sadece YouTube'un alternatifi yok. Diğerlerinin hepsinin güzel alternatifi var.

Yani evet alternatifleri var doğru.

Instagram'ı yasaklayan YouTube'u da gayet yasaklar. Bekleyin ve görün.

4 gözle bekliyorum.

Instagram'ı kapatanlar bunu da yapar merak etme ben Instagram'ın bu kadar kapalı kalabileceğini düşünmedim onu da geçtim, tamam bu kapatma olayı bir süre daha devam edecek ama eninde sonunda halk patlayacak bunu da söylüyorum bir yere kadar tahammül ederler.

Instagram'ın bu kadar kapalı olacağını kimse düşünmedi 1 gün ya da 2 gün kesin açılır kafasındaydık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.