Rocket League'de yüksek ping sorunu

erdem9516

Gelişen
Benim PC'de şöyle sorun oldu, 50-60 ping aliyordum Rocket League'de şimdilerde 160 alıyorum. Her şey aynı, sildim yükledim yine aynı ping ve Avrupa seçili. Ethernet baglantisi, Wi-Fi telefon ile SB bağlantısı yaptım hiçbir sonuç alamadım. 2 PC getirdim onda denedim, onda ping 50-60 çıktı muhtemelen laptop ile ilgili sorun var ama çözemedim, sanırım format atmaktan başka çare kalmadı.

Ağ değerlerin normal mi?

Buradaki ayarları kontrol eder misin? Hangi sunucu da ping sorunu yaşıyorsun? Avrupa mı? Avrupa'da değilse Avrupa'ya alıp test edin.

Dosya Ekleri

• Rocket League Screenshot 2025.04.14 - 19.11.50.97.webp
    751,4 KB · Görüntüleme: 102
Ağ değerlerin normal mi?

Buradaki ayarları kontrol eder misin? Hangi sunucu da ping sorunu yaşıyorsun? Avrupa mı? Avrupa'da değilse Avrupa'ya alıp test edin.
Benim tavsiyem veritabanı güncel bir virüs programı ile önyükleme taraması yapmanız. Belliki bilgisayar gelen interneti kullanan baska yazilimlar var.

Ağ değerlerin normal mi?

Sizin attığınız görselle ile aynı 2 ayrı laptop var diğerinde ping 50 60
Diğerinde 160 sabit anlam vermedim

Benim tavsiyem veritabanı güncel bir virüs programı ile önyükleme taraması yapmanız. Belliki bilgisayar gelen interneti kullanan baska yazilimlar var.
Deniyelim yoksa format aticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…