Benim PC'de şöyle sorun oldu, 50-60 ping aliyordum Rocket League'de şimdilerde 160 alıyorum. Her şey aynı, sildim yükledim yine aynı ping ve Avrupa seçili. Ethernet baglantisi, Wi-Fi telefon ile SB bağlantısı yaptım hiçbir sonuç alamadım. 2 PC getirdim onda denedim, onda ping 50-60 çıktı muhtemelen laptop ile ilgili sorun var ama çözemedim, sanırım format atmaktan başka çare kalmadı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Benim tavsiyem veritabanı güncel bir virüs programı ile önyükleme taraması yapmanız. Belliki bilgisayar gelen interneti kullanan baska yazilimlar var.Ağ değerlerin normal mi?
Buradaki ayarları kontrol eder misin? Hangi sunucu da ping sorunu yaşıyorsun? Avrupa mı? Avrupa'da değilse Avrupa'ya alıp test edin.
Sizin attığınız görselle ile aynı 2 ayrı laptop var diğerinde ping 50 60Ağ değerlerin normal mi?
Buradaki ayarları kontrol eder misin? Hangi sunucu da ping sorunu yaşıyorsun? Avrupa mı? Avrupa'da değilse Avrupa'ya alıp test edin.
Diğerinde 160 sabit anlam vermedim
Deniyelim yoksa format aticamBenim tavsiyem veritabanı güncel bir virüs programı ile önyükleme taraması yapmanız. Belliki bilgisayar gelen interneti kullanan baska yazilimlar var.
- Makaleler
- 5
Sunucu nedir?
Avrupa
- Makaleler
- 5
Speedtest yapıp sonuçları atar mısınız?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi