Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baran777

Çalışkan
Arkadaşlar GTA V'de iki aşamalı doğrulama yapmaya çalışıyordum hata aldım sonra tekrar tekrar denedim olmadı. Sonra tekrar giriş yaptım hesaba bu sefer doğrulama kodu istediğini gördüm. İki aşamalı doğrulama oldu mu sizce? Aşağıdaki yanında resimden bakabilirsiniz. Konuya dönelim, sonra ben Account Settings tekrar girdim iki aşamalı doğrulama yerine geldim orada hâlâ setup yazıyordu. Sonra girdim ve hâlâ doğrulama sitesi açılıyordu. Sizce buglandı mı ya da oldu mu ve öyle mi gözükmesi lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 174047.webp
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 174047.webp
    197,2 KB · Görüntüleme: 434
  • Ekran görüntüsü 2025-01-20 174840.webp
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 174840.webp
    240,5 KB · Görüntüleme: 219
  • resim_2025-01-20_180601989.webp
    resim_2025-01-20_180601989.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam merhaba. Son fotoğrafta gördüğüm şey siz 'Authenticator' uygulamasıyla doğrulama koymak istemişsiniz. Telefonunuza Authenticator App'i indirin. Tercihen Google kullanıyorum ben size de onu öneririm. O son görüntüdeki QR kodunuzu size söylediğim uygulamaya okutacaksınız ya da altındaki kodu o uygulamaya yazacaksınız. Daha sonra tekrar o ekran görüntüsündeki bölümde şifrenizi girip Verification Code bölümüne ise uygulamadan yaptıktan sonra çıkan belli sürede bir değişen 6 haneli kodu girip onaylayın. Probleminiz çözülür.
Hocam merhaba. Son fotoğrafta gördüğüm şey siz 'Authenticator' uygulamasıyla doğrulama koymak istemişsiniz. Telefonunuza Authenticator App'i indirin. Tercihen Google kullanıyorum ben size de onu öneririm. O son görüntüdeki QR kodunuzu size söylediğim uygulamaya okutacaksınız ya da altındaki kodu o uygulamaya yazacaksınız. Daha sonra tekrar o ekran görüntüsündeki bölümde şifrenizi girip Verification Code bölümüne ise uygulamadan yaptıktan sonra çıkan belli sürede bir değişen 6 haneli kodu girip onaylayın. Probleminiz çözülür.

Çözüm