Rockstar Games'in seneler önceki başarımları Steam'e aktarması nasıl önlenir?

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam, yakın zamanda Steam üzerinden Red Dead Redemption 2 aldım ve tekrar bitirmek istedim. Ancak bundan kim bilir kaç sene önce Xbox Series S konsolu üzerinden oynadığım %100 completion başarımlarının hepsi geldi. Benim aklımda Steam için Platinum yapmak vardı; ancak bu şekilde yapsam bile çok kötü duracak, hileli olduğu için. Sam ile başarımları sildim; ancak oyunu her açtığımda anında başarımları geri veriyor. Bunu çözmenin hiçbir yolu var mı?

Steam'de aile hesabı açıp yeni hesaptan oynamak en temiz yöntemdir.

@27163 @pesimist34 Bu konuyu güncellemek adına yazıyorum; ayın 31'inde Rockstar tarafından bir güncelleme yapılmış. Bir şeyleri bozunca yenisini çıkarmışlar ancak o da oyunu bozmuş. Kısaca oyuna girdiğiniz zaman, hem web sitesi hem de Steam dahil olmak üzere, belli başarımları otomatik olarak açan bir hata oluşmuş. Bunu yaşayan oyuncular için bir 'revert' (geri alma) işlemi yapılır mı bilmiyorum. Yapılmazsa açıkçası çok kötü olur; çünkü bu oyunu tamamen platinum yapmak için satın almıştım. Şu an yüzlerce kişi aynı hatayı yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…