Rockstar Support benimle dalga mı geçiyor?

Benim Rockstar hesabıma e-postamı kaybetmem nedeni ile giremediğim hakkında bir konum vardı bu forumda. Sonunda Rockstar Support'a ulaşabildim konu hakkında. Biraz geç oldu ama, olsun. Her neyse, adamlara satırlarca e-posta hesabımı nasıl ve neden kaybettiğimi açıkladım, Sonucunda verdikleri cevap şu şekilde;

Erişimi kaybettiğiniz e-posta hesabına bir e-posta gönderdik. O e-postaya bakarsanız işlemlere devam edebiliriz 🤡

Yahu arkadaş, ben size ne anlattım? Ne cevap verebilirim ben şimdi bunlara hesaba erişimim olmadığını kanıtlamak için?

Kısaca,ben hesabı oluştururken kurtarma e-postası olarak o an oluşturduğum hesabı girdim. Şimdi de uzun süredir hesaba girmediğim için kurtarma postasıyla kurtarmamı söylüyor. Yani anlayacağınız bir kısır döngüye girdim.

Benim Rockstar hesabıma e-postamı kaybetmem nedeni ile giremediğim hakkında bir konum vardı bu forumda. Sonunda Rockstar Support'a ulaşabildim konu hakkında. Biraz geç oldu ama, olsun. Her neyse, adamlara satırlarca e-posta hesabımı nasıl ve neden kaybettiğimi açıkladım, sonucunda verdikleri cevap şu şekilde;

Erişimi kaybettiğiniz e-posta hesabına bir e-posta gönderdik. O e-postaya bakarsanız işlemlere devam edebiliriz 🤡

Yahu arkadaş, ben size ne anlattım? Ne cevap verebilirim ben şimdi bunlara hesaba erişimim olmadığını kanıtlamak için?

kısaca, ben hesabı oluştururken kurtarma e-postası olarak o an oluşturduğum hesabı girdim. Şimdi de uzun süredir hesaba girmediğim için kurtarma postasıyla kurtarmamı söylüyor. Yani anlayacağınız bir kısır döngüye girdim.

Gerçekten dalga geçmişler gibi görünüyor.

Benim Rockstar hesabıma e-postamı kaybetmem nedeni ile giremediğim hakkında bir konum vardı bu forumda. Sonunda Rockstar Support'a ulaşabildim konu hakkında. Biraz geç oldu ama, olsun. Her neyse, adamlara satırlarca e-posta hesabımı nasıl ve neden kaybettiğimi açıkladım, sonucunda verdikleri cevap şu şekilde;

kısaca, ben hesabı oluştururken kurtarma e-postası olarak o an oluşturduğum hesabı girdim. Şimdi de uzun süredir hesaba girmediğim için kurtarma postasıyla kurtarmamı söylüyor. Yani anlayacağınız bir kısır döngüye girdim.

Benzer bir olay başıma gelmişti. Ticket'i kapatıp başka birine geçmeye çalışın.

Benzer olaylar çok başıma geldi. Rockstar için değil ama başka başka olaylarda. Muhtemelen düzgünce okumuyorlar ya da biraz uykulu bir kafayla yazıyorlar falan. Arkadaşın dediği gibi başka birini deneyin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt