Recep bey ASUS ve Lenovo için öneriniz nedir? AAA oyunlar için düşünmekteyim Lenovo tarafında ekran ve controlerin çıkması hoş. İkisi de aynı fiyata taşınabilirliğinden istiyorum. Elimde Legion 5 Pro var memnunum. Taşıma amaçlı düşündüm Xbox X düşünmedim değil ama PC gibi sabit daha önce PS 2 vardı o kadar.
Lenovo Legion Go serisi ile bir tecrübem olmadı. Burada arkadaşlar daha iyi bir fikir verebilir. Öte yandan hangi konsol ile SteamOS daha sorunsuz çalışıyorsa o daha avantajlı diyebilirim.
Legion GO ekran olarak daha iyi çıkarılabilir kolları ve büyük ekran için seçenler oluyor. Ally X donanım olarak daha iyi ve pil ömrü olarak galiba GO'ya fark atıyor daha taşınabilir ve hafif GO gerçekten taşınabilir olarak zor ve ağır X modelinde VRR var ve akıcılık ve yırtılmayı önlüyor. Bütçe varsa X öneririm.
Ally X daha performansli fakat Legion Go SteamOS guncellmesi aldi sanirim. Bu sayede Legion Go daha az uyumluluk sorununa sahip. Ben olsam yeni el bilgisayarlarini beklerdim. Şimdiki piyasadaki ürünler prototip gibi duruyor.