ROG Ally X ve Lenovo Legion Go için öneriniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkweb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 176

darkweb

Uzman
Garanti'den dolayı kesinlikle claw diyorum. Steam Deck'im bozulduğunda tamirini ancak ABD'de yaptırabilmiştim.

Recep bey ASUS ve Lenovo için öneriniz nedir? AAA oyunlar için düşünmekteyim Lenovo tarafında ekran ve controlerin çıkması hoş. İkisi de aynı fiyata taşınabilirliğinden istiyorum. Elimde Legion 5 Pro var memnunum. Taşıma amaçlı düşündüm Xbox X düşünmedim değil ama PC gibi sabit daha önce PS 2 vardı o kadar.

Legion GO ekran olarak daha iyi çıkarılabilir kolları ve büyük ekran için seçenler oluyor. Ally X donanım olarak daha iyi ve pil ömrü olarak galiba GO'ya fark atıyor daha taşınabilir ve hafif GO gerçekten taşınabilir olarak zor ve ağır X modelinde VRR var ve akıcılık ve yırtılmayı önlüyor. Bütçe varsa X öneririm.

Ally X daha performansli fakat Legion Go SteamOS guncellmesi aldi sanirim. Bu sayede Legion Go daha az uyumluluk sorununa sahip. Ben olsam yeni el bilgisayarlarini beklerdim. Şimdiki piyasadaki ürünler prototip gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…