Rog Ally Xbox vs Steam Deck

Ben olsam beklerdim. Steam Deck artık eskidi. Native Microsoft destekli bir platform, düz Windows cihazlardan daha verimli ve stabil çalışacaktır.

Zor da olsa yüklerim bir şekil sıkıntı değil de o zaman ben bir bakayım 512 GB alıp SD kart takmak mı daha mantıklı yoksa direk 1 TB mı alayım?
Steam Deck için diyorsanız 1 TB daha mantıklı olur veya kendiniz de yükseltme yapabilirsiniz fakat Windows kurmanızı pek önermem cihazın oyun performansı biraz düşebilir. Fakat Xbox uygulamasını kullanmak için GOG launcher'ını indirip oraya Xbox hesabınızı bağlarsanız PC'de ki Xbox uygulamasından satın aldığınız oyunlar gözükür. GOG'u isterseniz Heroic Launcher ya da kendi launcher'ı ile kullanabilirsiniz. Soruyu yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Steam Deck’te AAA kalite hikaye oyunları keyif veriyor mu grafik ve FPS açısından?

Siz neler oynuyorsunuz?

Steam Deck’te AAA kalite hikaye oyunları keyif veriyor mu grafik ve FPS açısından?

Siz neler oynuyorsunuz?
Ben Witcher 3, Shadow of War bitirmiştim, ikiside 60 FPS idi. Witcher low grafik, Shadow of Wat medium'da 60 FPS idi. Witcher'da grafikleri biraz yükselterek 40-50 FPS'de oynanabilir. FH4'de high-medium grafiklerde 50-60 FPS'de oynamıştım. Benim için gayet iyiydi.

FPS açısından iyi fakat grafik açısından her oyunu oynamadığım için tam yorum yapamıyorum fakat oynadığım çoğu oyunda güzel FPS veriyor, biraz daha örnek olsun diye DL1'de high ayarlarda 45-50 FPS, Dead Island 2'de ise 40-50 FPS alıyordum medium-high ayarlarda ya da high ayarlarda, onu tam hatırlamıyorum. Yani grafik olarak çoğu oyunda güzel. Alırsanız OLED sürümünü tavsiye ederim. Batarya ve birkaç özellik daha iyi.

Son düzenleme:
Alırsam OLED alcam zaten de normal konsola mı yönelsem diye düşündüm bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…