AspyndoR

Başarılı
ROG Pelta kullanıyorum. İki gündür anlamadığım bir şekilde kulaklığın ses seviyesi kendi kendine artıyor. Modunu değiştiriyorum. Bluetooth veya kablolu moda geçirip tekrar kablosuz moda geçirdiğim vakit düzeliyor ancak bunu kökten çözmek istiyorum. Yoktu böyle bir şey. ROG Pelta kullanan varsa ve bu durum başına gelen varsa çözen oldu mu? Olduysa nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG Pelta kullanıyorum. İki gündür anlamadığım bir şekilde kulaklığın ses seviyesi kendi kendine artıyor. Modunu değiştiriyorum. Bluetooth veya kablolu moda geçirip tekrar kablosuz moda geçirdiğim vakit düzeliyor ancak bunu kökten çözmek istiyorum. Yoktu böyle bir şey. ROG Pelta kullanan varsa ve bu durum başına gelen varsa çözen oldu mu? Olduysa nasıl?
- Kulaklığın Yazılımını Güncelle: ROG Pelta'nın güncel yazılımını kontrol edin. Gerekirse ASUS'un resmi web sitesinden veya ROG uygulamasından en son güncellemeleri indirin ve kurun.

- Bluetooth Bağlantısını Kontrol Et:
- Cihazınızı Bluetooth ayarlarından unutun (remove) ve tekrar eşleştirin.
- Diğer Bluetooth cihazlarının koordinasyonunu kontrol edin, bazı eski cihazlar girişim yapabilir.

- Ses Ayarlarını Sıfırla:
- Bilgisayar veya oyun konsolunuzun ses ayarlarına gidin ve kulaklık için ses ayarlarını sıfırlayın.

- Fiziksel Temizlik:
- Kulaklığın ses kontrol düğmeleri veya dokunmatik alanında herhangi bir kir, toz veya sıvı birikintisi var mı kontrol edin. Temizleyin.

- Diğer Uygulamaları Kontrol Et:
- Ses seviyesini etkileyebilecek 3. parti uygulamaları kapatın veya kaldırın. Örneğin, ses yönetimi veya oyun uygulamaları.

- Farklı Cihazlarda Test Edin:
- Kulaklığı farklı bir cihazda deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa kulaklıkta bir sorun olabilir.

- Servis Seçenekleri:
- Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, kulaklığın garantisi varsa ASUS müşteri hizmetleri ile iletişime geçin veya kurulum yapmanız için yetkili bir servise götürün.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi umuyorum.

Bende de ayın sorun mevcut. Ses kendiliğinden kısılıyor. Ses ayarları/ iletişim bölümünden bir ayar var onu yaptım o da işe yaramadı. Tamamen kulaklıkla ilgili bir bug bence. İnternette çözüm bulamadım.

Bende de ayın sorun mevcut. Ses kendiliğinden kısılıyor. Ses ayarları/ iletişim bölümünden bir ayar var onu yaptım o da işe yaramadı. Tamamen kulaklıkla ilgili bir bug bence. İnternette çözüm bulamadım.

ROG pelta kullanıyorum. İki gündür anlamadığım bir şekilde kulaklığın ses seviyesi kendi kendine artıyor. Modunu değiştiriyorum. Bluetooth veya kablolu moda geçirip tekrar kablosuz moda geçirdiğim vakit düzeliyor ancak bunu kökten çözmek istiyorum. Yoktu böyle bir şey. ROG pelta kullanan varsa ve bu durum başına gelen varsa çözen oldu mu? Olduysa nasıl?

Bende de aynı sorun olmuştu bilgisayara bağlayıp ASUS Armoury Crate üzerinden güncelleyince çözüldü.

Bende de çözülmüştü son güncelleme sonrası ama birkaç gündür tekrar başladı sizde durum nedir?

Şu anlık bir sorun yok bende. Telefonda Bluetooth PC'de ise 2.4GHz modunu kullanıyorum. Bugün şarjı azaldığı için kablolu modda kullandım bilgisayarda gene sorun çıkarmadı.