deadfellow
Üstün
Hiçbir fikrim yok neden olduguna dair. Belki internal firmware bozulmuş bile olabilir. Ayrıca salt likit ile ekran kartı tutacağı fena fikir değil.
Evet, o halde kartta bir sorun var. Karta herhangi bir işlem uyguladın mı?
LED'lere fiziksel zarar vermiş olamazsın değil mi?
Garantisi varsa garantiye ver diyeceğim termal bakım yapmışsın, garantisi yok
Lehim becerin varsa LED değişimine gidebilirsin. Büyük ihtimalle 5V ARGB LED çipler-şerit ile değişimi oluyordur ancak bakmak lazım.
Tabii ki bakım sırasında zarar vermiş olamam, bugüne kadar bir sürü ekran kartına bakım yaptım
Sanırım LED değiştirmekle uğraşmayacağım çok üşendim, en fazla pembe renk kullanırım.
Bir başka seçenek ise servisinde ücretiyle tamir ettirmek. Ancak uygun bir fiyat vereceklerini sanmıyorum.
Ben olsam değiştirir, olmadı beyaz dışındaki renklerde takılırdımzaten seçimin bu yönde.
Armoury Crate yazılımından ekran kartı ışığını beyaz yapıyorum ama tam beyaz olmuyor, sarımtırak bir ton oluyor. Sorun nedir bilen var mı?
Armoury Crate yazılımım güncel, ekran kartı sürücülerim güncel. Windows'um güncel.
Eki Görüntüle 51290
Eki Görüntüle 51291
Uygulamadan mavi yapınca mavi renk yanıyor mu peki? Beyaz olması için RGB LED'in hepsi yanması lazım. Red ve Green yanıyorsa renk sarı olur.
Maviler çok sönük yanıyor hatta birkaçı yanmıyor, mor renk hiç yanmıyor. Sanırım LED'lerim bozulmuş. Durduk yere niye böyle olur ki üst seviye kartta? Ben böyle şeyler yaşamamak için ucuz markalar almıyorum.
Eki Görüntüle 51319