Bu arada ben roleplay işini GTA dışında hiçbir şeyde bilmiyorum oynamadım, gerçekçilik falan deyince ilk öğrendiğimde şaşırmıştım yani buna uygun başka oyunlar var mı hiç bilmiyorum bile.
İnanılmaz gerçekçilik arıyorsan bence GTA, oyunun müsaitliği açısından belkide başka şey bilmediğim içindir, yazdığın şeylere şöyle bi baktım o oyunlarda bi karaktere nasıl bürünebiliyorsunuz şaşırdım açıkçası, orta çağ şeyleri gibi mesela ben normal hayatta yaşayan bi lapd memuruna rolleniyorum ve gerçekten Inglewood gibi, Holywood (oyunda vinewood) gibi lokasyonlar gerçek hayatta Los Angelesta olan yerler. Kısacası ben gerçekçiliğe önem veriyorum ve emin ol gta da roleplay öğrenen çoğu kişi, yeni nesil oyuncular haricinde benim gibi düşünüyordur.
2016 da LS-RP ve tüm oyunları bırakmıştım iş hayatı vs ama o yılların biraz öncesinde bi çocukla tanıştım realde LA de yaşıyor, çocuk harbi harbi lapd akademisine girmişti en son ahah. O kadar gerçek şeyleri almışlarki ben resmen gerçek hayat süresiyle 1 ay akademi vs işlerinde bulundum us constitution okudum falan şaka gibi.
Player base olarakta harita boş kalıyor falan düşünmen normal ama bu sunucu pick saatlerinde 1000 kişi üzerinde oluyor bilgin olsun, basit bi platform değil yani adamlar geçen sene hayvanları koruma amaçlı milyon dolar bağışladılar oyuncuların donation paralarından falan düşün yani, baya geniş çaplı çünkü samp yıllarından beri bu işten vazgeçemeyenler var bkz: myself.
Zaten san andreas yıllarında bile MTA tercih ettiysen beklentilerini ve beğeneceğin şeyleri az buçuk kestirebiliyorum, biz samp tayfadanız.
Ama mutlaka bakmanı öneririm, benim samp yıllarında kendi sunucum falan vardı ama artık o işlere vaktimiz falan yok sadece şiddetle önerirken şunun için diyorum; beklentin gerçeklik ve roleplay ise bu işin zirvesi şuanda gösterdiğim sunucu ağır roleplay olarak.
Şöyle bi trailer ekleyim mesela, real life los angeles gang kültürü yani adamlar uçuyor, ne ararsan var.