@cancka Sunucuya girme amaçlı olan testi gereksiz uzun yapmışlar, bir bakıma iyi aslında ama gidip 3000 karakterlik backstory yazmak tatsız, o karakter bir de ck yese yeni bir tane daha yazmam gerekecek mesela.

@cancka sunucuya girme amaçlı olan testi gereksiz uzun yapmışlar, bir bakıma iyi aslında ama gidip 3000 karakterlik backstory yazmak tatsız, o karakter bir de ck yese yeni bir tane daha yazmam gerekecek mesela.

Bunu demem çok ironik aslında, tactical firearms unit testlerine günkerimi harcamıştım :D

Genel olarak hikaye üretme konusunda çok kötüyüm. O yüzden problem yaşayacağım gibi, neyse bakalım.

Son düzenleme:
@cancka Sunucuya girme amaçlı olan testi gereksiz uzun yapmışlar, bir bakıma iyi aslında ama gidip 3000 karakterlik backstory yazmak tatsız, o karakter bir de ck yese yeni bir tane daha yazmam gerekecek mesela.

Bunu demem çok ironik aslında, tactical firearms unit testlerine günkerimi harcamıştım :D

Genel olarak hikaye üretme konusunda çok kötüyüm. O yüzden problem yaşayacağım gibi, neyse bakalım.

Sıradan bir hikayeyi kabul ediyorlar, o test sadece Eng konusunu netleştirmek için var. Bu arada bir kere UCP hesabı açtığınızda 3 tane ücretsiz karakter açabiliyorsunuz yani CK kolay kolay olan bi durum değil olsa bile, yeniden hikaye yazma vs gerekmiyor sadece karakter ad_soyad ile yeni bir tane açıyorsunuz hiçbir şey yazmadan.

Buradaki olay ilk girişte İngilizce var mı yok mu bakmak ve sonraki sorularda roleplay biliyor musunuz, bilmiyor musunuz diye var.

Sunucu kurallarını anlayıp, roleplay ve İngilizce biliyorsanız tekte geçiyorsunuz.

Sıradan bir hikayeyi kabul ediyorlar, o test sadece eng konusunu netleştirmek için var. Bu arada bir kere ucp hesabı açtığınızda 3 tane ücretsiz karakter açabiliyorsunuz yani ck kolay kolay olan bir durum değil olsa bile, yeniden hikaye yazma vs gerekmiyor sadece karakter ad_soyad ile yeni bir tane açıyorsunuz hiçbir şey yazmadan.

Buradaki olay ilk girişte İngilizce var mı yok mu bakmak ve sonraki sorularda roleplay biliyor musunuz, bilmiyor musunuz diye var.

Sunucu kurallarını anlayıp, roleplay ve İngilizce biliyorsanız tekte geçiyorsunuz.

Anladım. Hikayemin kısa ve basit olduklarını söylediler, 2800 karakter bir hikaye yazdım cevap bekliyorum tekrardan.

Anladım. Hikayemin kısa ve basit olduklarını söylediler, 2800 karakter bir hikaye yazdım cevap bekliyorum tekrardan.

Bak bakalım duruma göre yardımcı olurum, şey istiyorlar böyle real de bi insanın background u gibi.

John Doe şurda doğdu şöyle oldu böyle oldu, şuraya taşındı, şu an şu yaşta şu işle uğraşıyor falan filan gerçekçilik olduğu sürece ne istersen onu yazabilirsin.

Bak bakalım duruma göre yardımcı olurum, şey istiyorlar böyle real de bir insanın background u gibi.

John doe şurada doğdu şöyle oldu böyle oldu, şuraya taşındı, şu an şu yaşta şu işle uğraşıyor falan filan gerçekçilik olduğu sürece ne istersen onu yazabilirsin.

Evet öyle düşünmemiştim. Detaylı bir back ground ile kabul ettiler. Şimdi sunucuya giriyorum. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ama hayırlısı, varsa kuryelik yapmayı severim.

Evet öyle düşünmemiştim. Detaylı bir back ground ile kabul ettiler. Şimdi sunucuya giriyorum. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ama hayırlısı, varsa kuryelik yapmayı severim.

Aktif olduğum zamanlarda yardımcı olmak isterim, discord varsa ekleyebilirsin "Slymind". Başlangıç için hem roleplay yapıp hem alışmak için mesela taksicilik veya IMEX diye bi faction var lojistik şirketi gibi orada trucker olarak çalışabilirsin, hem birileriyle tanışırsın hem sunucuyu öğrenirsin falan.

Aktif olduğum zamanlarda yardımcı olmak isterim, discord varsa ekleyebilirsin "Slymind". Başlangıç için hem roleplay yapıp hem alışmak için mesela taksicilik veya IMEX diye bi faction var lojistik şirketi gibi orada trucker olarak çalışabilirsin, hem birileriyle tanışırsın hem sunucuyu öğrenirsin falan.
Bastone'da çalışmaya başladım. Şimdi ise Seraphim Group ile interview yapıyorum. İnanılmaz güzel geçiyor haha.
1779126272679.webp

Bastone'da çalışmaya başladım. Şimdi ise Seraphim Group ile interview yapıyorum. İnanılmaz güzel geçiyor haha. Eki Görüntüle 250400

Vaay gayet güzel, beğenmene sevindim. Ve evet, yıllar geçse de vazgeçemiyor olmamın sebebi çok sarıyor olması, uzun yıllardır olmasam da bi şekilde dönüp dolaşıp oynuyorum. :D

Forumlarda faction konuları falan var, işletmeler var zaten zaman zaman arkadaş falan edindikçe canın ne isterse ona göre takılırsın. LSPD Recruitment drive bugün kapandı biraz erken başlasaydın belki orada da görürdük seni. :D