S C O

Uzman
Makaleler
1
Bir zamanlar Cristiano Ronaldo, bir röportaj sırasında Coca-Cola şişesini kenara alıp “Su için, su sağlıktır.” demişti. Bu olay, tüm haberlerde ve sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Bildiğimiz ya da bilmediğimiz şekilde binlerce yardım yaptı, özellikle lösemili çocuklara milyonlarca dolarlık bağışlarda bulundu. Türkiye’yi sevip sevmediğini tam olarak bilmiyorum ama Müslümanlara oldukça saygılı davrandığını söylemek mümkün.

Sizce Ronaldo gerçekten saygı gösteren bir insan mı, yoksa parayı bulunca bozulmayan ender futbolculardan biri mi?

Bir zamanlar Cristiano Ronaldo, bir röportaj sırasında Coca-Cola şişesini kenara alıp “Su için, su sağlıktır.” demişti. Bu olay, tüm haberlerde ve sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Bildiğimiz ya da bilmediğimiz şekilde binlerce yardım yaptı, özellikle lösemili çocuklara milyonlarca dolarlık bağışlarda bulundu. Türkiye'yi sevip sevmediğini tam olarak bilmiyorum ama Müslümanlara oldukça saygılı davrandığını söylemek mümkün.

Sizce Ronaldo gerçekten saygı gösteren bir insan mı, yoksa parayı bulunca bozulmayan ender futbolculardan biri mi?

Her ikisi de diyebilirim. Ronaldo hırslı bir futbolcu da, Messi ile kıyaslanması dönemiyle alakalı. Şimdiki futbolcular ile kıyaslandığında artık geç, futbolcular da bozulmuş. Şu anki futbolculara baksan, Real Madrid'in büyük sorunu da futbolcular arası anlaşamamazlık ve birbirleri üzerinde egolarının olması. Ronaldo bunu gittiği takımlarda dengeli ve saygı duyulabilecek şekilde yaptı. Ne zaman bu genç nesille tanıştıysa o an onun için sıkıntılı bir döneme girdi. Manchester United'da aynı memleketinden olan bir futbolcu saygısızlık yaptı. Bu durumu iyi yönetip hızlıca Manchester United'den yol aldı, takımdaki huzuru bozabilirdi fakat o kendisine yakışan bir ayrılığı tercih etti. Neymar'ın bile bir çizgisi vardı şu anki genç jenerasyon futbolcuları gibi bir tarafları ayrı oynamıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör: