Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Rootlu/Custom ROM'da çalışmıyor Snapchat. Çözümü var eski sürümü yüklemek.
xdaforums.com
Issues logging into snapchat on custom rom
Just got my pixel 7 pro, ive unlocked the bootloader and tried both Evolution X and Derpfest rom, without magisk installed, so no root. And i am still unable to login to snapchat, except on stock pixel rom. What am i doing wrong? Currently i have...
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Rootlu/Custom ROM'da çalışmıyor Snapchat. Çözümü var eski sürümü yüklemek.
![]()
Issues logging into snapchat on custom rom
Just got my pixel 7 pro, ive unlocked the bootloader and tried both Evolution X and Derpfest rom, without magisk installed, so no root. And i am still unable to login to snapchat, except on stock pixel rom. What am i doing wrong? Currently i have...xdaforums.com
Samsung wearable için spoof var Snapchat için aktif etsem çalışır mı? deneyeceğim.
- Makaleler
- 9
Samsung wearable için spoof var Snapchat için aktif etsem çalışır mı? Deneyeceğim.
Bilmiyorum.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yemedi yardım için teşekkürler.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Root'lu ve Custom ROM'lu bir cihaz kullanıyorum ve Snapchat'e girebiliyorum. Root'u gizlediniz mi?
Hayır Snapchat için gerekli mi ki. Safety net cts testini geçmedi ondan olabilir mi?
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Evet, mümkünse Kitsune Mask Magisk versiyonunu kullanın. Safety Net testini geçmesi gerekiyor.Hayır Snapchat için gerekli mi ki. Safety net cts testini geçmedi ondan olabilir mi?
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Rehberi var mıydı XDA veya Techolay yeşil sitede olabilir.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Buradan Kitsune Magisk'i indirin. Custom herhangi bir recovery ile flashlayın. (Öncesinde eski Magisk'i kaldırın. Eski magisk'i TWRP ile kaldırmak için normal Magisk dosyanızın ismini uninstall.zip yapın ve flashlayın.) Sonrasında Magisk'ten Zygisk'i etkinleştirin. Ayrıca Kitsune'de normal Magisk'in aksine sadece root izni vereceğiniz uygulamalar root'u görebilir.Rehberi var mıydı XDA veya Techolay yeşil sitede olabilir.
Sonrasında SafetyCheck testi yapın. Eğer geçmez ise safetyNetFix modülünü flashlamanız gerekebilir.
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM Sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-