Melihk

Üyecik
Superonline'ın ZyXEL marka bir Router'ı var. Berbat bir cihaz olduğu için değiştirmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla Keenetic ürünleri oldukça başarılıymış fakat çok fazla para harcamak istemiyorum. Mercusys MR80X modelini almayı düşünüyordum ancak Türkiye'de satılan versiyonların OpenWrt desteklemediğini okudum. Daha düşük model olan MR70X alınır mı? Yoksa TP-Link BE230 ya da AX55 gibi modellere mi bakmalıyım? Wi-Fi 7'ye ihtiyacım yok. Wi-Fi 6 benim için yeterli. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline'ın ZyXEL marka bir Router'ı var. Berbat bir cihaz olduğu için değiştirmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla Keenetic ürünleri oldukça başarılıymış fakat çok fazla para harcamak istemiyorum. Mercusys MR80X modelini almayı düşünüyordum ancak Türkiye'de satılan versiyonların OpenWrt desteklemediğini okudum. Daha düşük model olan MR70X alınır mı? Yoksa TP-Link BE230 ya da AX55 gibi modellere mi bakmalıyım? Wi-Fi 7'ye ihtiyacım yok. Wi-Fi 6 benim için yeterli. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
PPPOe bilgilerinize eriştiniz mi?

@Liguori

https://techolay.net/sosyal/konu/zyxel-ex3501-t0-superonline-sifresi-nasil-alinir.90568/ bu konudaki adımları uyguladım. iki farklı wan vardı. ikisinin de ppoe bilgisini aldım büyük ihtimalle ilki benim ihtiyacım olan.
1765051640661.webp

Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurarak kullanmanı öneririm.

Keenetic Router larada bir göz atmanı tavsiye ederim. Keenetic Hooper Ax3000 iki adet aldım mesh kurulumu için ve daha önceki modemim modem değilmiş. tüm ince ayarlar var istediğin gibi kişiselleştiriliyor. kişisel dns hizmetide cabası. Home assistant a uzaktan bağlanmak için ödediğim ücret ile amorti ettim bile.