Hocam keşke Hepsiburada'dan alsaydınız. Hem 500 TL daha ucuz hem de nedensiz koşulsuz iade edebilirdiniz. Size linkini atmıştım.

Mağazadan alınca böyle oluyor. Benim de başıma geldi. Sorunlu monitörü geri almadılar. Amazon veya Hepsiburada'dan alınca çok kolay iade edilebilmiştim.

Sizin diğer konunuza sonra bakacağım. Muhtemelen router'da sıkıntı yok. Ya kurulum ya da cihaz ile alakalı.

Anladığım kadarıyla, aldığım ürün sorunlu olsa bile denediğim için sadece servis hakkım mı oluyor? Yani tamir edilmiş ürün kullanmak zorunda mıyım?

Sizin aldığınız ürün sorunlu muydu detay vermeniz lazım ben bu konulara hakim birisiyim teknik serviste çalışıyorum yardımcı olabilirim.

Tamirli kullanmak zorunda değilsin sıfırını da verebilirler. Ürün sorunlu olsa mağazanın suçu yok sadece satarlar onu. Distribütörün sorumlulugunda. Distribütörde hangi servisle çalışıyorsa Teknosa da oraya yönlendirir seni. THH'ye elinde red raporu olmadan başvurursan red gelir.

Aldığınız ürün üretici verilerinin gerisinde kalırsa veya farklı problermleri olursa değişim isteyebilirsiniz ama değişim 3.şahıs firma raporuna göre yapılır.
İlk Teknosa ile konuşacağım, yine iade almazlarsa dediğinizi yapacağım. Servis sorun yok derse ne olacak peki? Çünkü yaptığım testlerle kanıtlayabiliyorum.

İlk Teknosa ile konuşacağım, yine iade almazlarsa dediğinizi yapacağım. Servis sorun yok derse ne olacak peki? Çünkü yaptığım testlerle kanıtlayabiliyorum.

Servis sorun yok derse tekrar sıfırdan kur kılavuz veya konu açarak yine aynı sorun varsa THH'ye başvurursun.

Sizin aldığınız ürün sorunlu muydu detay vermeniz lazım ben bu konulara hakim birisiyim teknik serviste çalışıyorum yardımcı olabilirim.

Evet sorunlu, kurulum biraz zor oldu muhtemelen benden kaynaklanan bir hataydı. Fakat sonrasında internet kopmaları yaşadım ve hala aralıklarla yaşıyorum. Ayrıca BufferBloat testlerinde 9 yıllık routerımdan daha kötü sonuclar alıyorum QoS açmama rağmen.

Hocam keşke Hepsiburada'dan alsaydınız. Hem 500 TL daha ucuz hem de nedensiz koşulsuz iade edebilirdiniz. Size linkini atmıştım.

Mağazadan alınca böyle oluyor. Benim de başıma geldi. Sorunlu monitörü geri almadılar. Amazon veya Hepsiburada'dan alınca çok kolay iade edilebilmiştim.

Sizin diğer konunuza sonra bakacağım. Muhtemelen Router'da sıkıntı yok. Ya kurulum ya da cihaz ile alakalı.

Satıcı veya firma fark etmez şu konuya açıklık getireyim mesela bir kulaklık elektronik alet deoğrumu evet öyle siz bunu aldınız kutusundan çıkarttınız artık bu ürün 2.el olur satıcı veya firma garanti hizmeti sunar onlarda iade almaz istisnalar dışında deformasyon eksik kutu içeriği vb.

Satıcı veya firma fark etmez şu konuya açıklık getireyim mesela bir kulaklık elektronik alet deoğrumu evet öyle siz bunu aldınız kutusundan çıkarttınız artık bu ürün 2.el olur satıcı veya firma garanti hizmeti sunar onlarda iade almaz istisnalar dışında deformasyon eksik kutu içeriği vb.
Kutunun içeriği poşetlerine kadar duruyor. Kutusunda çizik bile yok zaten. Dediğiniz gibi ilk Teknosa ve servis ile iletişime geçeceğim, olmazsa tüketici mahkemesine başvuracağım.

Evet sorunlu, kurulum biraz zor oldu muhtemelen benden kaynaklanan bir hataydı. Fakat sonrasında internet kopmaları yaşadım ve hala aralıklarla yaşıyorum. Ayrıca bufferbloat testlerinde 9 yıllık routerımdan daha kötü sonuclar alıyorum QoS açmama rağmen.

Evet bu haklı bir sebep bunu belirtiniz sisteme yazsınlar 3. şahıs firma artık ne derse o olur hocam değişim veya tamir ama böyle durumlarda %85 sıfırı ile değişim olur.