seeraddar

Yetkin
Aynı öneriyi daha önce de sundum. Saçma sebepler öne sürüp reddettiler. Ben birkaç saat öncesine kadar profesör rozetine sahiptim. Söyler misiniz, benim eğitim kategorisine ne katkım var? Katkım yok. Ben neden bu rozeti alıyorum da asıl alması gerekenler alamıyor?

Her kategorinin bilgili üyeleri zaten belli. Onu da geçtim, binlerce üye arasından buranın kemik kitlesini oluşturan üye sayısı en fazla 100-150 kişi. Bu rozetler, kategorilerden anlayan kişilere moderasyon tarafından verilmelidir.

Artı 14 Eksi
Bunun yerine Profesör rozetinin yetkileri arttırılır Serdar, nitekim forum yönetimi tarafından bir kullanıcıya özel rozetlendirme işlemi yapmak; kullanıcılar arasında etkin rekabette taraf tutmak veya adam kayırma olarak yorumlanabilir.

Sistem bu işi iyi yürütüyor, varsa belirli bir rozet hakkında beğenmediğin bir durum, onu gidip konuşalım elbette. Bazı rozetlerin gereksinimi gerçekten beleş misal.

Otomatik verilmemesi kısmına katılıyorum ama Sadece moderatörün böyle bir yetkiye sahip olma kısmına katılmıyorum. Bence bir oylamayla falan verilmeli, buradaki kemik kitle zaten kimin ne konuda bilgili olduğunu biliyor.

Aslında rozetler sistem tarafından otomatik olarak veriliyor, belirtilen şartları taşıyorsanız otomatik veriliyor. Sadece tek bir kategori için manuel veriliyor sanırım, benim de mesela Fırsat Avcısı rozetim vardı, ben bayağıdır katkı sağlıyordum mesela sonra kendiliğinden gitti, bazı rozetler manuel verilebilir. Aslında 5 6 kişide vardı bu rozet, şu an sadece tek bir hesapta gözüküyor. İlk başta manuel alındı diye düşündüm.

Fakat bir bakıma rozet sistemi biraz daha iyileştirilmeli diye düşünüyorum. O yüzden artıladım.

Aslında rozetler sistem tarafından otomatik olarak veriliyor, belirtilen şartları taşıyorsanız otomatik veriliyor. Sadece tek bir kategori için manuel veriliyor sanırım, benim de mesela Fırsat Avcısı rozetim vardı, ben bayağıdır katkı sağlıyordum mesela sonra kendiliğinden gitti, bazı rozetler manuel verilebilir. Aslında 5 6 kişide vardı bu rozet, şu an sadece tek bir hesapta gözüküyor. İlk başta manuel alındı diye düşündüm.

Fakat bir bakıma rozet sistemi biraz daha iyileştirilmeli diye düşünüyorum. O yüzden artıladım.

@Ayhan Dönmez'e manuel verildi diye biliyorum.:hehehe:

Katılıyorum, mesela ben teknik destek ve masaüstü bilgisayar konularında çok iyiyim ve bol bol mesajım var. Rozet alması gereken baş kişilerden birisi benim ve sistem bana rozet vermiyor.

Katılıyorum, mesela ben teknik destek ve masaüstü bilgisayar konularında çok iyiyim ve bol bol mesajım var. Rozet alması gereken baş kişilerden birisi benim ve sistem bana rozet vermiyor.
Kral af eyle sistem unutmuş seni. Yapıyor böyle hatalar arada bir.

Kral af eyle sistem unutmuş seni. Yapıyor böyle hatalar arada bir.
Böyle bir hata normal görülemez, ben teknik destek bölümünde gece gündüz insanların sorununa yardım edeyim ve rozet almayım.

Tüm forum alemi bilir ki donanım deyince akla ilk ben yani Uranos gelir, bir başkası veya öbürü değil.

Aynı öneriyi daha önce de sundum. Saçma sebepler öne sürüp reddettiler. Ben birkaç saat öncesine kadar profesör rozetine sahiptim. Söyler misiniz, benim eğitim kategorisine ne katkım var? Katkım yok. Ben neden bu rozeti alıyorum da asıl alması gerekenler alamıyor?

Her kategorinin bilgili üyeleri zaten belli. Onu da geçtim, binlerce üye arasından buranın kemik kitlesini oluşturan üye sayısı en fazla 100-150 kişi. Bu rozetler, kategorilerden anlayan kişilere moderasyon tarafından verilmelidir.

Sosyalde birçok üye var, uygun bulmadığınız rozeti raporlayarak kaldırılmasını isteyebilirsiniz. Tek tek modere etmek imkansız.