seeraddar
Yetkin
Rozetlerin verilme şeklinin biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum. Örneğin, sadece “son 1 ayda 100 mesaj”, “50 mesaj” veya “2 çözüm” gibi kriterlere göre rozet veriliyor. Bu bence çok sağlıklı değil, çünkü sadece mesaj atarak rozet alınabiliyorsa, bilgi birikimi olmayan kişiler de aynı şekilde rozet sahibi olabiliyor.
Hedef göstermek için söylemiyorum ama geçenlerde okul nakliyle ilgili konu açan birinin bu şekilde rozet aldığını gördüm.
Bugün de sıvı soğutma kategorisinde yaklaşık 1000 mesajı olan birine denk geldim, bu alanda yüzlerce katkısı olmasına rağmen rozeti yok. Oldukça az kullanılan bir kategoride 1000 mesaja ulaşmak bile başlı başına bir uzmanlık göstergesiyken, rozet sahibi olamayışı sistemin saçma olduğunu gösteriyor.
Bu yüzden rozetlerde ve kurallarda bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Rozet almak için kullanıcı bir bilet açabilir, moderatör veya yönetici de şartların gerçekten sağlanıp sağlanmadığını kontrol edebilir. Ayrıca “Al, 10 gün içinde bir tane çözüm yapamazsan rozet düşer.” gibi kuralların da pek mantıklı olmadığını düşünüyorum. Genel olarak sistemin daha düzgün ve kontrollü olması gerektiğini düşünmekteyim.
Hedef göstermek için söylemiyorum ama geçenlerde okul nakliyle ilgili konu açan birinin bu şekilde rozet aldığını gördüm.
Bu yüzden rozetlerde ve kurallarda bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Rozet almak için kullanıcı bir bilet açabilir, moderatör veya yönetici de şartların gerçekten sağlanıp sağlanmadığını kontrol edebilir. Ayrıca “Al, 10 gün içinde bir tane çözüm yapamazsan rozet düşer.” gibi kuralların da pek mantıklı olmadığını düşünüyorum. Genel olarak sistemin daha düzgün ve kontrollü olması gerektiğini düşünmekteyim.