DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşlar merhaba. RTSS, Afterburner'la açılmasın diye RTSS'nin klasör isminde bir boşluk yaptım ve şu an açılmıyor fakat RTSS üzerinde "Windows'la başlat" ayarı kapalı olmasına rağmen daha önceden başlatıyordu. MSI Afterburner üzerinden de herhangi bir ayar gözüme çarpmadı. Klasör adı değiştirme dışında başka yol yok mu?

Sorunu tam anladığımı düşünmüyorum ama RTSS'yi silebilirsiniz Afterburner'dan bağımsız olarak.

Gözükmesin mi istiyorsunuz, direkt .exe çalışmasın mı? Çalışmaması için silmeniz gerekebilir ben de "Windows'la başlat" tan başka ayar hatırlamıyorum. Görünmemesi için RTSS'den "Show On Screen Display (OSD)" ayarını devre dışı yapabilirsiniz.

Sorunu tam anladığımı düşünmüyorum ama RTSS'yi silebilirsiniz Afterburner'dan bağımsız olarak.

Gözükmesin mi istiyorsunuz, direkt .exe çalışmasın mı? Çalışmaması için silmeniz gerekebilir ben de "Windows'la başlat" tan başka ayar hatırlamıyorum. Görünmemesi için RTSS'den "Show On Screen Display (OSD)" ayarını devre dışı yapabilirsiniz.

Başlangıçta acilmasa yeter hocam da cozdum zaten başka yol yokmuş isim mevzusu disinda