Makaleler
17
Bugün bir tanıdıktan ucuza RTX 2070 aldım, son sürücüyü kurdum ve son zamanlarda çoğu kişinin yaşadığı gibi ısı sensörü sorununu yaşadım, 32 derece sabit gösteriyor. En son stabil sürücü hangisidir?

Mesajımı sonradan düzenleyip 572.60 olarak düzenlemiştim ancak kaydetmemişim galiba.

İşte AMD timden olunca elime NVIDIA geçti ya afalladım biraz 😀
Normaldir. RTX 50 serisi lansmanı hariç NVIDIA sürücü konusunda çok afallamadı. O yüzden bu "hangi NVIDIA sürücüsü stabildir" konularını garip buluyorum. AMD'de sürekli stabil sürücü aramaktan böyle oluyor sanırım.

Chat, siz ne diyorsunuz?

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana

Normaldir. RTX 50 serisi lansmanı hariç NVIDIA sürücü konusunda çok afallamadı. O yüzden bu "hangi NVIDIA sürücüsü stabildir" konularını garip buluyorum. AMD'de sürekli stabil sürücü aramaktan böyle oluyor sanırım.

Chat, siz ne diyorsunuz?

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana

NVIDIA'nın tüm sürücülerinin stabil olduguna katılmıyorum. AMD evet suruculerde afallıyor ama NVIDIA da 50 serisi dışında suruculerı hatasız diyemem arkadasım da sorunlar yasıyordu ama cozuldu. (4060)

Son sürücülerde sorun yok artık. Zaten bir nevi son sürümü kurmaya mecbursunuz. Çünkü yeni gelen oyunlarda DLSS eklentileri veya frame gen geliyor. Örnek olarak indiana jones olabilir. Eski sürümde kalırsanız error verir oyunu açmaz.

NVIDIA güncelleme sıklığı AMD'ye göre zaten fazla. 1 senede Nvidia 12 tane sürücü çıkartıyorsa AMD 4 5 tane çıkartıyordur, ürün sayısı ve çeşitliliğine bakarsak Nvidia daha başarılı demek yanlış olmaz. Yeşilden devam.

En stabilini söyleyemem ama birkaç surucu ileri git diyebilirim. Halihazırda yaşadığın hata cozulene kadar hatanın olmadigi bir sürümde kal. Geçmişten bakarak sırayla 1-2 geri gitsen yeter. Yeni güncellemeyle de guncel olana dönersin. Nvidia gercekten çok sık guncelliyor.