Bütçe
20000

merd0id

Uzman
Merhaba,

Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde:

İşlemci: AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz / Anakart: MSI A520M-A PRO / Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 2080 SUPER™ VENTUS OC / Kasa: FRISBY FC-8930G/ HDD: 1TB / SSD: TEAMFGROUP MP33 M.2 PCIE 1TB / RAM: Kingston 3600Mhz (8x2) / İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 64-bit (23H2)

Ek olarak Frisby FCL-F1324C Çift Fanlı 4x Bakır Borulu Kule Tipi Rainbow Işlemci Fanı kurulu.

Çoğu güncel oyunu orta ve yüksek ayarlada 60 FPS üstü oynayabiliyorum ancak Squad oyununda ve neredeyse bütün oyunlarda anlık FPS düşüşleri yaşıyorum. Örneğin 200 FPS alırken anlık 55 FPS'ye düşüyor bu da tahmin edeceğiniz üzere oyun zevkini düşürüyor. Termal macun yenilemesi ve olası virüs ihtimaline karşı format attım ve yine aynı sonuçları alıyorum. Özellikle Squad oyunu için bildiniğiniz bir trick yada özellik var mı veya açmayı unuttuğum bir ayar olur kapamam gerek bir yer olur vs. tavsiyelerinizi (yükseltme değiştirme vb.) ve sistemimle ilgili düşüncelerinizi bekliyorum.

Evet. Bu sistem sence oyunlarda takılma kasma gibi sorunlar yaratır mı yülsetme yapmalı mıyım ?
Bana kalırsa oyunda optimizasyon sorunu mevcut. Steam incelemelerini okursan FPS sorunu yaşayan başka oyuncuları görebilirsin. DX11'de çalıştırma imkanın varsa dener misin? Sistemin iyi seviyede.