V-Manager aslında mod kurma uygulaması ekstra bir durumu yok optiscale ile yaparsanız zaten aynı sonucu verecektir. Sonuca gelecek olursak eğer MFG açınca flicker ve ghosting oluyor ama ben yine de kullanıyorum DLSS5 ile beraber çünkü buna değer.Arkadaşlar RTX 3000 serisi laptop ekran kartlarında 60 FPS altı veren oyunlarda V-Manager FPS'yi ne kadar artırabiliyor deneyen var mı?
çok anlamadığım için Youtube'da modu tanıtan kişinin videosu sayesinde haberim olmuştu. Yalnız sorduğum sorunun cevabı yanıtınızda yokV-Manager aslında mod kurma uygulaması ekstra bir durumu yok optiscale ile yaparsanız zaten aynı sonucu verecektir. Sonuca gelecek olursak eğer MFG açınca flicker ve ghosting oluyor ama ben yine de kullanıyorum DLSS5 ile beraber çünkü buna değer.
Aslında gayet açık bir şekilde sorunuza cevap vermişim uygulamanın amacı modları oyuna aktif etme bunu sizin için tek tık ile yapmaya yarıyor ve yaptığınızda ise MFG ile alabildiğini performansı alabiliyorsunuz ama flicker ve ghosting sorunu oluyor.çok anlamadığım için Youtube'da modu tanıtan kişinin videosu sayesinde haberim olmuştu. Yalnız sorduğum sorunun cevabı yanıtınızda yok
3000 serisi kartlarda 60 FPS altına düşen oyunlar için ne kadarlık FPS artışı oluyor demişim siz ghosting oluyor demişsiniz ayrıca kartınız 3000 serisinden değil. Tam olarak nerede açıkça cevap verdiğinizi anlamadımAslında gayet açık bir şekilde sorunuza cevap vermişim uygulamanın amacı modları oyuna aktif etme bunu sizin için tek tık ile yapmaya yarıyor ve yaptığınızda ise MFG ile alabildiğini performansı alabiliyorsunuz ama flicker ve ghosting sorunu oluyor.,