Detaylar
Kim cevapladı?dombikpanda
Uzman
V-Manager aslında mod kurma uygulaması ekstra bir durumu yok optiscale ile yaparsanız zaten aynı sonucu verecektir. Sonuca gelecek olursak eğer MFG açınca flicker ve ghosting oluyor ama ben yine de kullanıyorum DLSS5 ile beraber çünkü buna değer.Arkadaşlar RTX 3000 serisi laptop ekran kartlarında 60 FPS altı veren oyunlarda V-Manager FPS'yi ne kadar artırabiliyor deneyen var mı?
karahan96 1
Başarılı
çok anlamadığım için Youtube'da modu tanıtan kişinin videosu sayesinde haberim olmuştu. Yalnız sorduğum sorunun cevabı yanıtınızda yokV-Manager aslında mod kurma uygulaması ekstra bir durumu yok optiscale ile yaparsanız zaten aynı sonucu verecektir. Sonuca gelecek olursak eğer MFG açınca flicker ve ghosting oluyor ama ben yine de kullanıyorum DLSS5 ile beraber çünkü buna değer.
dombikpanda
Uzman
Aslında gayet açık bir şekilde sorunuza cevap vermişim uygulamanın amacı modları oyuna aktif etme bunu sizin için tek tık ile yapmaya yarıyor ve yaptığınızda ise MFG ile alabildiğini performansı alabiliyorsunuz ama flicker ve ghosting sorunu oluyor.çok anlamadığım için Youtube'da modu tanıtan kişinin videosu sayesinde haberim olmuştu. Yalnız sorduğum sorunun cevabı yanıtınızda yok
karahan96 1
Başarılı
3000 serisi kartlarda 60 FPS altına düşen oyunlar için ne kadarlık FPS artışı oluyor demişim siz ghosting oluyor demişsiniz ayrıca kartınız 3000 serisinden değil. Tam olarak nerede açıkça cevap verdiğinizi anlamadımAslında gayet açık bir şekilde sorunuza cevap vermişim uygulamanın amacı modları oyuna aktif etme bunu sizin için tek tık ile yapmaya yarıyor ve yaptığınızda ise MFG ile alabildiğini performansı alabiliyorsunuz ama flicker ve ghosting sorunu oluyor.,
dombikpanda
Uzman
Ayrıca kartım 3000 serisi olmasına gerek yok zaten video çektim MFG ve DLSS5 nasıl yapılır diye forumda da paylaştım geri dönüşleri göre söylüyorum dönüşlerde olumlu yönde idi. Ben size şu kadar katkı yapar diyemiyorum oyundan oyuna değişir bunu kestirmek zor bunun yerine gerçek anlamda MFG ne kadar etki ediyor ise o kadar etki eder demişim illa bir sayı istiyorsanız FG açınca 2 kata yakın fps kazanımı olmuş oluyor 4x den sonra %1 fps ile ortalama fps açıldığı için ve üstüne latency bindiği için sağlıklı olmuyor. Bunu bizzat deneyimleyebilrsiniz net cevabı almak için.3000 serisi kartlarda 60 FPS altına düşen oyunlar için ne kadarlık FPS artışı oluyor demişim siz ghosting oluyor demişsiniz ayrıca kartınız 3000 serisinden değil. Tam olarak nerede açıkça cevap verdiğinizi anlamadım
karahan96 1
Başarılı
Videonuzu paylaşırsanız ben de bakayım.Ayrıca kartım 3000 serisi olmasına gerek yok zaten video çektim MFG ve DLSS5 nasıl yapılır diye forumda da paylaştım geri dönüşleri göre söylüyorum dönüşlerde olumlu yönde idi. Ben size şu kadar katkı yapar diyemiyorum oyundan oyuna değişir bunu kestirmek zor bunun yerine gerçek anlamda MFG ne kadar etki ediyor ise o kadar etki eder demişim illa bir sayı istiyorsanız FG açınca 2 kata yakın fps kazanımı olmuş oluyor 4x den sonra %1 fps ile ortalama fps açıldığı için ve üstüne latency bindiği için sağlıklı olmuyor. Bunu bizzat deneyimleyebilrsiniz net cevabı almak için.
Deneyim etmekle uğraşmayıp geri dönüşlere göre hareket edecektim. Çünkü kasan bir oyun yükleyip sonra modu kurmakla uğraşmam gerekecek. Eğer hayati bir etkisi yoksa uğraşmayacağım. Amacım 3050Tİ'da oynayamadığım bir oyunu oynanabilir hale getiriyor mu onu görmek
dombikpanda
Uzman
Videonuzu paylaşırsanız ben de bakayım.
Deneyim etmekle uğraşmayıp geri dönüşlere göre hareket edecektim. Çünkü kasan bir oyun yükleyip sonra modu kurmakla uğraşmam gerekecek. Eğer hayati bir etkisi yoksa uğraşmayacağım. Amacım 3050Tİ'da oynayamadığım bir oyunu oynanabilir hale getiriyor mu onu görmek
Şu şekilde söyleyim işlemciden kaynaklı ve ya ekran kartının kare üretmesinde çok zorlayan bir oyun var ise buradaki katkı değeri az oluyor ki gerçek MFG de bu durum aynı az çok mantığı anlamışsındır biraz uzun bir konu çünküVideonuzu paylaşırsanız ben de bakayım.