RTX 3050 bileşenli laptop önerisi

O zaman haklıymışsınız, öğrenmiş oldum teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Orası öyle de şu an bile 3050 Low grafik kartı, 1 sene sonra satması zor olacak. Ama 5050 alsa elinden çıkarabilirdi hemen.

Her HP de hall sensör sorunu yok, çöp falan değil bence, şans meselesi, çok abartılan bir konu olduğunu düşünüyorum. Aynı paraya 2-3 kat daha düşük bir kart asla almazdım.
Bence çok gömüyorsunuz bu laptopları bilemiyorum, 45 k bütçeyi max olarak yazmıştık elimde öyle bir para yok zaten, taksitle alacaktım hatta aldım. 5050 ile aralarında 25 bin lira fark var neredeyse ve fikrimce çok fiyat farkı var. Aynı paraya almadım yani.

Ben bu kadar ölü olsaydı 30 bin liraya satılmazdı diye düşünüyorum açıkçası ama siz daha iyi bilirsiniz. Ayrıyeten de bu bilgiler için ve fikir belirttiğiniz teşekkür ederim ben kendim deneyimlemiş olacağım cidden çöp mü değil mi diye.

Ekran kartı kaç watt bunun?
50

Cihazı alan sizsiniz sanırım, hayırlı olsun. Şimdi, cihazı alıyorken çok fazla para harcamama konusundaki düşüncenize saygı duyuyorum ancak keşke başka bir marka tercihi yapsaydınız. En azından F16 3050 kasa alsaydınız ki satarken güncel olduğundan elden çıkartabilirdiniz. Bir de HP kadar sorunlu modelleri yok. 25 bin TL fiyat farkı var ve ona göre kalite de değişmekte. Benim amacım zaten insanların bilgilenmesi, doğru kararı vermesine yardımcı olmak ancak beklenmedik şeyler olunca yedik uyarıyı; her ne kadar haksız yediğimi düşünsem de. 50 W olması kötü, RTX 3050 GPU 95 W'a kadar çıkabiliyor. Beklentinin çok altında performans alacağınızı düşünüyorum. Eğer herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin.

Teşekkür ediyorum pek hayırlı gelmiyor şu an ama Banınız keşke daha erken bitseydi aklım bulandı, f16 3050 kasa dediğinize bakacağım fiyat aynıysa iptal edebilirim aslında. 50 W görünce benim de bir surat düşmüştü ama başka 3050 bulamamıştık. Malum bu konuda bilgili bir kişi de değilim çok araştırma yapamıyorum yapsam da çoğu kelimeyi parçayı bilemiyorum. Sizin bildiğiniz aynı fiyat bandında varsa linkini gönderirseniz memnun olurum ama dediğim gibi şimdi sizin bahsettiğinize bakacağım bulabilirsem

Şimdi, atacağım laptoptaki GPU 65 W 3050 var ancak 6 GB VRAM. Yani 4 GB VRAM kadar sıkışma yaşamayacaksınız ve elden çıkartması daha kolay olacak. Ayrıca kasa 2025 üretim olduğu için de güncel bir CPU var içerisinde. Soğutma sistemi de gayet yeterli. Eğer dilerseniz farklı GPU modelleri, farklı varyasyonlara da bakabiliriz. Çünkü laptoplar ne kadar güncel oluyorsa satılması da o kadar kolay oluyor.

Yani güzel aslında W da daha yüksekmiş. Ama model olarak aynılar benimki de 2025 model. Dediğiniz gibi bu daha iyidir lâkin peşin fiyatına taksit yok. Beni patlatan olay da bu. Ben üniversiteye gidiyorum, ailem de ders çalışmam için almıyorlar yoksa ben direkt masaüstü dizdirecektim. Üniversiteden dolayı işte de çalışamayacağım için masaya şak diye koyabileceğim 35 bin liram yok. Zaten aldığımı da gizli aldım. Fark etmemeleri için her ay max 5 bin lira vereceğim bir seçenek arıyordum. Biraz yormuş oldum kusura bakmayın ama durum bu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…