Heba etmişsin biraz :D Grizzly'nin pedini alsaydın keşke. Bu arada çipe de sürebilirsin çok sağlam macun o ben onu kullanıyorum.
Uzun bir süre açmak istemedim kartı. O yüzden koymuşken bol bol koydum, kolay kolay kuruyamasın iç kısım diye. :D

Ekran kartında mı kullanıyorsunuz işlemcide mi? Kartta zaten denemem. Hotspot sorunu var. Blok ya da çipte yamukluk var. Her türlü macunu denedim, çözülmedi. Sonunda faz değişkenli termal pad ile çözebildim.

Uzun bir süre açmak istemedim kartı. O yüzden koymuşken bol bol koydum, kolay kolay kuruyamasın iç kısım diye. :D

Ekran kartında mı kullanıyorsunuz işlemcide mi? Kartta zaten denemem. Hotspot sorunu var. Blok ya da çipte yamukluk var. Her türlü macunu denedim, çözülmedi. Sonunda faz değişkenli termal pad ile çözebildim.
Yüksek tüketimli kartlarımda kullanıyorum o macunu bayağı da uzun süre gidiyor. İşlemcilerde de 200 250 watt üstü çeken model olursa yine Grizzly sürüyorum.
1750778048832.webp

1750778090987.webp

bugün gpu kısmına helios uyguladım ve 10 dakikalık furmark sonucu ekte. Sizce değerler nasıl?
gpu ile hotspot arasında ki fark normal mi ? 16-15.9 derece ideal mi?

Dosya Ekleri

• helios.webp
    helios.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 50
ama pubg de ve valorantta gpu 77-81 derece arasında gezmesi normal mi pubg ayarlar çok düşükte, 2k çözünürlükte.
valorantta ise gene ayarlar düşük ve çözünürlük 2k.

bugün gpu kısmına helios uyguladım ve 10 dakikalık furmark sonucu ekte. Sizce değerler nasıl?
gpu ile hotspot arasında ki fark normal mi ? 16-15.9 derece ideal mi?
10 dakikaya göre kötü sayılmaz. Heliosta sıcaklık artması normal fakat hotspot sıcaklığı o kadar yükselmez. Kasa havalandırmanız iyi mi? 80'e yaklaşma sebebi kasayla alakalı olabilir zaten kartınızın bloğu ufak birde yeterince hava alamıyorsa sıkıntı.