Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim öncelikle sorunumu çözdüm diyebilirim.
Ya biri bana bunu demişti de bulamadım yazısını. Acaba Technopat'ta mı yazmıştı bana?
- Ayarları Custom yapmak.
- Oyunun dosyalarını tekrardan doğrulamak.
Ya biri bana bunu demişti de bulamadım yazısını. Acaba Technopat'ta mı yazmıştı bana?
Blackraven
Üstün
Takılmanın bütün olası sebeplerini yazsak tahminen 200 sayfalık bir kitap olur. Bilgisayar özelliklerinizi, sürücü durumunuzu, oyunun orijinal olup olmadığını, son zamanlarda bilgisayarınızda bir değişiklik yapıp yapmadığınız gibi alakalı olabilecek bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz.
Nevermore
Yetkin
Videolu örnek atsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Dayanamıyorum hep takılma yaşıyorum bu oyunda. Çok istiyorum oynamak ama olmuyor.
Ratchet
Yetkin
RTX 3060
16 GB RAM
512 GB SSD SATA 500W
Videolu örnek atsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Maalesef yapamam.
RTX 3060
16 GB RAM
512 GB SSD SATA 500W
Maalesef yapamam.
İşlemciniz nedir?
Ratchet
Yetkin
Takılmanın bütün olası sebeplerini yazsak tahminen 200 sayfalık bir kitap olur. Bilgisayar özelliklerinizi, sürücü durumunuzu, oyunun orijinal olup olmadığını, son zamanlarda bilgisayarınızda bir değişiklik yapıp yapmadığınız gibi alakalı olabilecek bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz.
Oyun orijinal sisteme değişiklik de yapmadım.
Ryzen 5 5500.
Oyun açıkken Görev Yöneticisi'ne bakın, %100 olarak hangi parçayı kullanıyor görebilirsiniz. İşlemci veya RAM'leri belki çok kullanılıyordur. Isı değerlerine bakılabilir. Oyunu Yönetici olarak çalıştırın, Görev Yöneticisi'nde Ayrıntılar sekmesine girin ve öncelik atayarak yüksek yapın.
Oyun SSD yerine HDD yüklü ise. İlk başlarda drop yapabiliyor.
Crescirclum
Uzman
Konudan çok alakasız olabilir ama micro stuter sorunlarını ya da en azından bir kısmını, RivaTuner üzerinden fps sabitleyerek kurtarabilirsiniz. Tüm oyunlar içi işe yaramasa da genelde işimi görüyor.
Ratchet
Yetkin
Deneyeceğim.Oyun açıkken Görev Yöneticisi'ne bakın, %100 olarak hangi parçayı kullanıyor görebilirsiniz. İşlemci veya RAM'leri belki çok kullanılıyordur. Isı değerlerine bakılabilir. Oyunu Yönetici olarak çalıştırın, Görev Yöneticisi'nde Ayrıntılar sekmesine girin ve öncelik atayarak yüksek yapın.
Eki Görüntüle 65565
Konudan çok alakasız olabilir ama Micro stuter sorunlarını ya da en azından bir kısmını, RivaTuner üzerinden FPS sabitleyerek kurtarabilirsiniz. Tüm oyunlar içi işe yaramasa da genelde işimi görüyor.
Oyun zaten sabit FPS ki hocam.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-