Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım ve kurulumunu onlara yaptırdım. Ürün kargo ile elime ulaştığında ekran kartının takılmadığını fark ettim ve kendim taktım. (belki kargoyla taşındığından kasada zarar görür diye ekran kartını harici göndermişler anlamadım.) DP ile monitöre bağladım. Tüm güncellemeleri yapmama rağmen arada görüntü ve ses (monitör hoparlörlerini kullanıyorum.) 1 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Sadece oyunlarda değil masaüstündeyken de aynı sorun var. Ekran kartını takarken hatalı bir şey yapmış olabilir miyim? Diğer bir sorum da ekran kartının fanı sürekli dönmüyor. Bu normal mi?
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım ve kurulumunu onlara yaptırdım. Ürün kargo ile elime ulaştığında ekran kartının takılmadığını fark ettim ve kendim taktım. (belki kargoyla taşındığından kasada zarar görür diye ekran kartını harici göndermişler anlamadım.) DP ile monitöre bağladım. Tüm güncellemeleri yapmama rağmen arada görüntü ve ses (monitör hoparlörlerini kullanıyorum.) 1 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Sadece oyunlarda değil masaüstündeyken de aynı sorun var. Ekran kartını takarken hatalı bir şey yapmış olabilir miyim? Diğer bir sorum da ekran kartının fanı sürekli dönmüyor. Bu normal mi?
Daha önce laptop ile bağladığımda monitörde sıkıntı yoktu. Bugün HDMI ile tekrar deneyeceğim. Sistemin siparişini verdiğim zaman birkaç sitede ve vatanda da parçaların fiyatlarını inceledim. Hepsinin toplamı en ucuz hazır sistemde çıkıyordu. 21k’ya aldım ben. Ama bileşenleri ayrı ayrı satın aldığımda daha fazla ücret çıkıyordu.
Daha önce laptop ile bağladığımda monitörde sıkıntı yoktu. Bugün HDMI ile tekrar deneyeceğim. Sistemin siparişini verdiğim zaman birkaç sitede ve vatan da da parçaların fiyatlarını inceledim. Hepsinin toplamı en ucuz hazır sistemde çıkıyordu. 21K'ya aldım ben. Ama bileşenleri ayrı ayrı satın aldığımda daha fazla ücret çıkıyordu.
Sizin de yaptığınız hata derken hazır sistem almak mı?
Fiyattan dolayı mı ekran kartının demonte olarak gelmesinden dolayı mı?
Heryer ekran kartini demonte gonderiyor. Bu normal cunku kasa darbe alinca ekran kartinin PCI'e slotuna zarar verme ihtimali var. Iadenin nedeni fiyati.