erenbkurt

Başarılı
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım ve kurulumunu onlara yaptırdım. Ürün kargo ile elime ulaştığında ekran kartının takılmadığını fark ettim ve kendim taktım. (belki kargoyla taşındığından kasada zarar görür diye ekran kartını harici göndermişler anlamadım.) DP ile monitöre bağladım. Tüm güncellemeleri yapmama rağmen arada görüntü ve ses (monitör hoparlörlerini kullanıyorum.) 1 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Sadece oyunlarda değil masaüstündeyken de aynı sorun var. Ekran kartını takarken hatalı bir şey yapmış olabilir miyim? Diğer bir sorum da ekran kartının fanı sürekli dönmüyor. Bu normal mi?

Aldığım sistem: https://www.vatanbilgisayar.com/int...12gb-prime-h610m-k-d4-500gb-ssd-16gb-ram.html
Monitör: Lenovo L29W-30

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece görüntü olsaydı PCIe bağlantı yerini silgi ile sil derdim de.

İkisi de sıkıntılı olduğu için monitörde sorun vardır.
Veya kablo sıkıntılı.

HDMI ile deneme ihtimalin var mı?

Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım ve kurulumunu onlara yaptırdım. Ürün kargo ile elime ulaştığında ekran kartının takılmadığını fark ettim ve kendim taktım. (belki kargoyla taşındığından kasada zarar görür diye ekran kartını harici göndermişler anlamadım.) DP ile monitöre bağladım. Tüm güncellemeleri yapmama rağmen arada görüntü ve ses (monitör hoparlörlerini kullanıyorum.) 1 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Sadece oyunlarda değil masaüstündeyken de aynı sorun var. Ekran kartını takarken hatalı bir şey yapmış olabilir miyim? Diğer bir sorum da ekran kartının fanı sürekli dönmüyor. Bu normal mi?

Aldığım sistem: https://www.vatanbilgisayar.com/int...12gb-prime-h610m-k-d4-500gb-ssd-16gb-ram.html
Monitör: Lenovo L29W-30
Sistemi iade etseydin keske. Kaziklanmissin.

Daha önce laptop ile bağladığımda monitörde sıkıntı yoktu. Bugün HDMI ile tekrar deneyeceğim. Sistemin siparişini verdiğim zaman birkaç sitede ve vatanda da parçaların fiyatlarını inceledim. Hepsinin toplamı en ucuz hazır sistemde çıkıyordu. 21k’ya aldım ben. Ama bileşenleri ayrı ayrı satın aldığımda daha fazla ücret çıkıyordu.

Benim yaptığım hatayı yapmış geçmiş olsun.😕

Çoğu ekran kartı artık belirli sıcaklık derecesine ulaşmadan fanlarını çalıştırmıyor sorunuza helirsek evet normal.👍🏻

Sizin de yaptığınız hata derken hazır sistem almak mı?

Sistemi iade etseydin keske. Kaziklanmissin.
Fiyattan dolayı mı ekran kartının demonte olarak gelmesinden dolayı mı?

Son düzenleme:
Daha önce laptop ile bağladığımda monitörde sıkıntı yoktu. Bugün HDMI ile tekrar deneyeceğim. Sistemin siparişini verdiğim zaman birkaç sitede ve vatan da da parçaların fiyatlarını inceledim. Hepsinin toplamı en ucuz hazır sistemde çıkıyordu. 21K'ya aldım ben. Ama bileşenleri ayrı ayrı satın aldığımda daha fazla ücret çıkıyordu.

Sizin de yaptığınız hata derken hazır sistem almak mı?

Fiyattan dolayı mı ekran kartının demonte olarak gelmesinden dolayı mı?

Heryer ekran kartini demonte gonderiyor. Bu normal cunku kasa darbe alinca ekran kartinin PCI'e slotuna zarar verme ihtimali var. Iadenin nedeni fiyati.