3060 al sen, kafana şu VRAM olayını takmışsın ne yapalım artık. 4060 al demişler, VRAM'den ötürü sıkıntı yaşarım diyorsun, al o zaman 3060'ı. 7700XT önerilmiş, onu da yaşadığın RX 6600'deki shader sorunlarından ötürü istemiyorsun, ne yapalım. 3060 al sen.

Kardeşim ben senden başka kart önerisimi istedim 3060 önerisi istiyorum yok kafana takmışsın vs git test videolarına bak 8 GB dayanmış durumda.

@MehmetBey siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Biz ne desek boş. İnsanlar uyarılarını yapmış. Para sizin, çöpe atıp atmamaya siz karar verirsiniz. Gerçi zaten atmışsınız bile.

Burada onlarca insan aynı şeyi söylüyoruz ama hala inat ediliyor cidden anlamıyorum. 13 bin lira bu kadar kolay çöpe atılabilir mi ya.

Ben gerizekaliyım o zaman.

3060 al sen, kafana şu VRAM olayını takmışsın ne yapalım artık. 4060 al demişler, VRAM'den ötürü sıkıntı yaşarım diyorsun, al o zaman 3060'ı. 7700XT önerilmiş, onu da yaşadığın RX 6600'deki shader sorunlarından ötürü istemiyorsun, ne yapalım. 3060 al sen.

Hee ben kahinim 1 sene sonra 8 GB yeter diyorsan iptal edeyim sayın kahin.

Kardeşim ben senden başka kart önerisimi istedim 3060 önerisi istiyorum yok kafana takmışsın vs git test videolarına bak 8 GB dayanmış durumda.

Ben gerizekaliyım o zaman.
Peki siz bilirsiniz. DLSS FG açınca o VRAM kullanımı düşüyor bu arada da neyse.

Yani son mesajınıza da bir şey diyemem. :)

Hee ben kahinim 1 sene sonra 8 GB yeter diyorsan iptal edeyim sayın kahin.
1 sene sonra 8 GB VRAM'in yeterli olacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok. Cahil olmamak yeterli. :)

Peki siz bilirsiniz. DLSS fg açınca o VRAM kullanımı düşüyor bu arada da neyse.

Yani son mesajınıza da bir şey diyemem. :)

Siz kendinize göre haklısınız ama hocam bende kendime göre haklıyım takıntılı vs de değilim gerçekten de çoğu oyunda 8 GB dayanmış durumda.

@MehmetBey Siz bilirsiniz. Çöpe giden para benim değil. İyi akşamlar.

Yani bence insanların kararlarına saygı duyulması lazım.
Saygı duymasak emin ol çok daha kötü tepkilerle karşılaşırdın. Ama biz insan gibi uyarıyoruz. Biraz sert bir dil kullanıyoruz ki hatanın farkına var diye. Ama sanırım işe yaramayacak.

Yani bence insanların kararlarına saygı duyulması lazım tanıdığım var 1660 Super kullaniyor 8 bin TL'ye monitor almış onun tercihidir.

@MehmetBey siz bilirsiniz. Çöpe giden para benim değil. İyi akşamlar.

Aynen öyle benim gidiyor.

@MehmetBey siz bilirsiniz. Çöpe giden para benim değil. İyi akşamlar.

Size bir şey dediğim yok öteki arkadaş geri zekalı muamelesi yaptığı için sinirlendim benim önerim 4060 8 GB diyebilirdi.

@MehmetBey Siz bilirsiniz. Çöpe giden para benim değil. İyi akşamlar.

Saygı duymasak emin ol çok daha kötü tepkilerle karşılaşırdın. Ama biz insan gibi uyarıyoruz. Biraz sert bir dil kullanıyoruz ki hatanın farkına var diye. Ama sanırım işe yaramayacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240124_191224_Chrome.webp
    Screenshot_20240124_191224_Chrome.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20240124_191156_Chrome.webp
    Screenshot_20240124_191156_Chrome.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20240124_191147_Chrome.webp
    Screenshot_20240124_191147_Chrome.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 65
Daha ucuza RTX 4060 var?

4060 128 bit mı 192 bit yok mu?

8 GB kartlarda VRAM yetmeme durumu RTX açınca oluyordu ayrıca. 3060'ın RTX performansı DLSS ile birlikte ortalama Cyberpunk'ta falan 55 60 FPS. Üst düzey bir performansı da yok yani öyle tercih edilecek.

Bu arada RTX açınca mi sorun oluyordu yoksa 4060 alacağım.