RTX 3060 sistem için hangi Windows sürümü daha uygun?

yigit1122

Çalışkan
Merhaba. Bildigimiz gibi Windows 10 desteği Ekim'de bitiyor ve bu yüzden herkes Windows 11'e geciyor ancak ben Windows 11 kullanmak istemiyorum. Cok yavas bir yazılım ve FPS kaybediyorum. Bu alanda hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Custom mu LTSC gibi dağıtımlara mı yönelmeliyim?

1746124168270.webp

Evet hocam Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum.

Hem oyun ici FPS hem de güncellik hocam Windows 10 LTSC 21 uygu mudur?

Bu forum sitesinde TR hali mevcut sanırım onu kursam para vermeden 2032e kadar destek alır mıyım? Ve oyun içi FPS artıs olur mu?

RAM Corsair 8 GB2 Vengeance LPX DDR4 3200MHz 2 tane takılı 16 yani.
SSD veya HDD modeli MSI Spatium M450 PCI-e 4.0 NVMe M.2 500GB SSD (3600
Ekran kartımsı RTX 3060 Ventus 2X 12g OC 192 bit GDDR6 12 GB.
Anakart MSI Pro H610M-E DDR4 Intel H610 soket 1700 3200MHz.
İşlemci Intel i5-12400F altı çekirdek 2.50 GHz işlemci.

Hocam o sistemle Windows 11'de sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Oyun oynayan ve gündelik işler için kullanan biriyseniz LTSC önermem çünkü Microsoft uygulamalarının çoğu bulunmuyor. Windows 11 Home veyahut Home Single Language'ye bir göz atabilirsiniz.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hocam o sistemle Windows 11'de sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Oyun oynayan ve gündelik işler için kullanan biriyseniz LTSC önermem çünkü Microsoft uygulamalarının çoğu bulunmuyor. Windows 11 Home veyahut Home Single Language'ye bir göz atabilirsiniz.

Sadece Store uygulamasından wp kullanıyorum web kullanırım dokunmaz pek ben Windows 11 arayüzünü genel sevmiyorum LTSC kuracağım.

Kurdum hocam beğendim bayağı sağ olun.

Sadece Store uygulamasından wp kullanıyorum web kullanırım dokunmaz pek ben Windows 11 arayüzünü genel sevmiyorum LTSC kuracağım.

Hocam bir sorum olacak Valorant ve GTA kurdum ve baktığım zaman cok iyi calıstı oyunlar LTSC'de ancak 10nun desteği bitince uygulamalarda destek kesecek bildigim kadarıyla 2032e kadar desteği olduguna göre güvenlik güncelleştirme alacak ve herhangi bir acık olmayacak değil mi bu yazılımda.

Son düzenleme:

Hocam bir sorum olacak Valorant ve GTA kurdum ve baktığım zaman cok iyi calıstı oyunlar LTSC'de ancak 10nun desteği bitince uygulamalarda destek kesecek bildigim kadarıyla 2032e kadar desteği olduguna göre güvenlik güncelleştirme alacak ve herhangi bir acık olmayacak değil mi bu yazılımda.

Ben söyleyim açık olmaz ayda 1 güncelleme geliyor onlar açıkları kapatıyor.

Geri
Yukarı Alt