Ratchet

Yetkin
Sorunum başlıktaki gibi. Bölümlere falan geçerken anlık bir kasılma oluyor ve bu hiç hoş değil. Diğer oyunlarda da takılma yaşıyorum zaten. Adam RTX 3060 ile 4K da +60 FPS alırken YouTube'da ben 40-50 alıyorum.

Sorunum başlıktaki gibi. Bölümlere falan geçerken anlık bir kasılma oluyor ve bu hiç hoş değil. Diğer oyunlarda da takılma yaşıyorum zaten. Adam RTX 3060 ile 4K da +60 FPS alırken YouTube'da ben 40-50 alıyorum.
Optimizasyon sıkıntılı bir oyun, önce onu belirteyim. Ayrıca oyunda FPS kilidi var, kaldırmayı deneyebiliriz. Hangi platformdan oynuyorsunuz?

Son düzenleme:
Bütün arkadaşlara cevaplayacak şekilde yazıyorum.
Sistem özelliklerim: RTX 3060 12 GB VRAM 16 GB RAM 500W 1TB SATA SSD. Ryzen 5 5500.
Kullandığım platform: Steam.
Ve V-Sync'yi kapattım evet.

Her oyunda takiliyorsa normal degildir. 2. el mi aldiniz? Kartin bakimlarini yaptiniz mi?
Trendyol'dan aldım. Almaz olaydım o berbat siteden. Tamirciye götürdüğümde adam ekran kartımın yenilenmiş ekran kartı olduğunnu söyledi. Çöpe gitti param anlayacağınız. Yani artık teknolojik bir alet alacaksam İtopya, Vatan vs. gibi yerlerden alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan aldım. Almaz olaydım o berbat siteden. Tamirciye götürdüğümde adam ekran kartımın yenilenmiş ekran kartı olduğunnu söyledi. Çöpe gitti param anlayacağınız. Yani artık teknolojik bir alet alacaksam İtopya, Vatan vs. gibi yerlerden alacağım.
Anladim hocam, gecmis olsun. Keske buradan oneri alsaydiniz ilk once.