Detaylar
Kim cevapladı?Optimizasyon sıkıntılı bir oyun, önce onu belirteyim. Ayrıca oyunda FPS kilidi var, kaldırmayı deneyebiliriz. Hangi platformdan oynuyorsunuz?Sorunum başlıktaki gibi. Bölümlere falan geçerken anlık bir kasılma oluyor ve bu hiç hoş değil. Diğer oyunlarda da takılma yaşıyorum zaten. Adam RTX 3060 ile 4K da +60 FPS alırken YouTube'da ben 40-50 alıyorum.
Son düzenleme:
Her oyunda takiliyorsa normal degildir. 2. el mi aldiniz? Kartin bakimlarini yaptiniz mi?
Ratchet
Yetkin
Trendyol'dan aldım. Almaz olaydım o berbat siteden. Tamirciye götürdüğümde adam ekran kartımın yenilenmiş ekran kartı olduğunnu söyledi. Çöpe gitti param anlayacağınız. Yani artık teknolojik bir alet alacaksam İtopya, Vatan vs. gibi yerlerden alacağım.Her oyunda takiliyorsa normal degildir. 2. el mi aldiniz? Kartin bakimlarini yaptiniz mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladim hocam, gecmis olsun. Keske buradan oneri alsaydiniz ilk once.Trendyol'dan aldım. Almaz olaydım o berbat siteden. Tamirciye götürdüğümde adam ekran kartımın yenilenmiş ekran kartı olduğunnu söyledi. Çöpe gitti param anlayacağınız. Yani artık teknolojik bir alet alacaksam İtopya, Vatan vs. gibi yerlerden alacağım.
Ratchet
Yetkin
Anladim hocam, gecmis olsun. Keske buradan oneri alsaydiniz ilk once.
Deneyim işte. Bir daha böyle bir hata yapacağımı zannetmiyorum. Sağ olun.
Sistemi teste sokun, Afterburner ile değerleri paylaşın. CrystalDiskMark ile sağlık testini paylaşın.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-